ΠΑΟΚ

Τα παράπονα για τον Κάκο πάνε στον Σαββίδη

Τα παράπονα για τον Κάκο πάνε στον Σαββίδη
Κάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι προέκυψε μετά τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων των οργανωμένων με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη και τη Μαρία Γκοντσάρεβα. Ανακοινώσεις και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβου Αγγελίδη και της πιο στενής συνεργάτιδας του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, Μαρία Γκοντσάρεβα, με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Τα βασικα ζητήματα ήταν δύο. Το πρώτο αφορά στη νομοθεσία περί κάρτας φιλάθλου και το δεύτερο την επικείμενη πρόσκληψη του Τάσου Κάκου.

Οι συνδεσμίτες ανέλυσαν τους λόγους που θεωρούν ότι θα είναι μία λάθος κίνηση αυτή (στάθηκαν κυρίως στο παρελθόν του Κερκυραίου και το γεγονός ο ΠΑΟΚ μόνο να χάσει έχει από μία συνεργασία με διαιτητή σε τέτοιο επίπεδο). Παράλληλα, εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την αντίρρησή τους για την παρουσία συγκεκριμένων στελεχών στην ΠΑΕ. Αγγελίδης και Γκοντσάρεβα μίλησαν για το σκεπτικό που υπάρχει γύρω από την πρόσληψη Κάκου και δεσμεύτηκαν ότι θα ενημερώσουν τον Ιβάν Σαββίδη για τις αντιρρήσεις των συνδέσμων.

Οι συνδεσμίτες ανέλυσαν τους λόγους που θεωρούν ότι θα είναι μία λάθος κίνηση αυτή (στάθηκαν κυρίως στο παρελθόν του Κερκυραίου και το γεγονός ο ΠΑΟΚ μόνο να χάσει έχει από μία συνεργασία με διαιτητή σε τέτοιο επίπεδο). Παράλληλα, εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την αντίρρησή τους για την παρουσία συγκεκριμένων στελεχών στην ΠΑΕ.

Αγγελίδης και Γκοντσάρεβα μίλησαν για το σκεπτικό που υπάρχει γύρω από την πρόσληψη Κάκου και δεσμεύτηκαν ότι θα ενημερώσουν τον Ιβάν Σαββίδη για τις αντιρρήσεις των συνδέσμων.

Αντιδράσεις με ανακοίνωση και αναρτήσεις στο διαδίκτυο

Προς το παρον, τουλάχιστον, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για μία ανακοίνωση όλων των συνδέσμων για το θέμα Κάκου. Μεμονωμένα, ωστόσο, οι αντιδράσεις παίρνουν και δημόσια μορφή. Ο σύνδεσμος της Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: "Φέτος ξεκίνησες (σ.σ. απευθυνόμενοι στον Σαββίδη) μια προσπάθεια που μας βρήκε απόλυτα συντεταγμένους μαζί σου.

Και αντί να βγεις μπροστά και να προστατεύσεις, όπως οφείλεις, την προσπάθεια που ο ίδιος κάνεις και ξέρεις καλύτερα από όλους πόσο δύσκολη είναι οικονομικά και ψυχολογικά, αντί να στηρίξεις τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκες μόλις λίγους μήνες πριν, κάνεις μία κίνηση που μόνο ντροπή γεμίζει το κοινό του ΠΑΟΚ. Μία κίνηση που δεν δικαιολογείται ούτε και από τον πιο καλοπροαίρετο φίλαθλο. Μια κίνηση που προσβάλλει όλα αυτά που πρεσβεύει ο σύλλογος και ο κόσμος της ομάδας. Φέρνεις έναν άνθρωπο ο οποίος έχει προκαλέσει στο παρελθόν το μένος και την αντίδραση του κόσμου και μάλιστα όχι μία φορά. Έναν άνθρωπο που με τις αποφάσεις του (όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί) έκανε κακό στην ομάδα και αλλοίωσε σε βάρος της αποτελέσματα αγώνων με συνέπεια να πάνε χαμένοι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Δεν γίνεται αυτός ο άνθρωπος να είναι ανάμεσά μας.

Δεν μπορεί να το χωνέψει ούτε και ο πιο αρρωστημένος εγκέφαλος. Δεν είμαστε αυτοί που θα σου υποδείξουμε ποιους θα έχεις δίπλα σου, ποιους θα χρυσοπληρώνεις και με ποιους θα συναναστρέφεσαι, αλλά είμαστε αυτοί που θα μπουν στην πρώτη γραμμή απέναντι σε όσους κάνουν ή έχουν κάνει το παραμικρό κακό στον σύλλογο. Και αυτός ο κύριος είναι ένας από αυτούς και είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην Τούμπα μας, στον Ναό μας. Αυτός και κάποιοι πρώην που κορόιδεψαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίνοντας υποσχέσεις για τη λύση του προβλήματος με τα χρέη και τώρα καλοπερνάν "στας Ευρώπας...".

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος, εξάλλου, που εδρεύει στην Αθήνα, μέσω ανάρτησης στο Facebook (σχόλιο σε φωτογραφία του Κάκου με του Γκαρσία, Κονσεϊσάο να διαμαρτύρονται σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), εκφράζει τη δυσφορία του για την πρόσληψη Κάκου.

Μελετά το ρόλο του ο Κάκος

Πάντως, δεν φαίνεται πως υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει η απόφαση Σαββίδη για Κάκο. Ο 45χρονος Κερκυραίος ήδη βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και έχει πιάσει δουλειά.

Είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του ρόλου και ήδη έχει αρχίσει να συλλέγει στοιχεία που αφορούν στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, την εποπτεία του οποίου θα έχει ως τιμ μάνατζερ, ενώ θα κάθεται και στον πάγκο στη διάρκεια των αγώνων.

Οι συζητήσεις του Κάκου και των ανθρώπων ΠΑΕ συνεχίζονται και σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα (χωρίς να αποκλείεται και σήμερα) αναμένονται ανακοινώσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ