ΠΑΟΚ

Τα... μαζεύει ο μάνατζερ του Μπερμπάτοφ

Τα... μαζεύει ο μάνατζερ του Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

"Δεν υπάρχει ρήτρα για αγγλική ομάδα στο συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ με τον ΠΑΟΚ", δήλωσε στη Βουλγαρία ο ατζέντης του 34χρονου φορ, Εμίλ Ντάντσεφ. Σούπερ αφιέρωμα στον Βούλγαρο επιθετικό.

Δεν υπάρχει μέρα που ο αθλητικός Τύπος και όχι μόνο ανά την Ευρώπη να μην ασχοληθεί με τον Ντιμλιταρ Μπερμπάτοφ. Ειδικά στην πατρίδα του τη Βουλγαρία, τα ρεπορτάζ είναι διαδοχικά και, το τελευταίο διάστημα, έρχονται να συμπληρώσουν τα ρεπορτάζ του ελληνικού Τύπου.

Χθες, μετά τη δήλωση του Εμίλ Ντάντσεφ στην Ελλάδα "Ο Μπερμπάτοφ δεν έχει λόγο να φύγει από τον ΠΑΟΚ", ο γνωστός ατζέντης, προχώρησε σε νέα δήλωση, στην ιστοσελίδα " sportlive.bg" με την οποία, ξεκαθαρίζει πώς " δεν υπάρχει ρήτρα για αγγλική ομάδα στο συμβόλαιο του Μίτκο με τον ΠΑΟΚ".Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντάντσεφ έχει αντιληφθεί το "θόρυβο" που δημιουργήθηκε μετά τα διαδοχικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων από το Περού και την Πρέμιερ Λιγκ και προσπαθεί κατεβάσει τους τόνους με τις δημόσιες παρεμβάσεις του.

Το αφιέρωμα στον αρτίστα

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, εξάλλου, με τίτλο "Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ: Ο αρτίστας" κάνει το ηλεκτρονικό γερμανικό περιοδικό για το ποδόσφαιρο " 11freunde" στην τελευταία έκδοση του.Χαρακτηρίζει τον άσο του ΠΑΟΚ έναν από τους τελευταίους "real guys", μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Τζόι Μπάρτον. Ο συντάκτης του κειμένου υπογραμμίζει την απίστευτη τεχνική που έντυνε με ένα αξεπέραστο στυλ ο Μπερμπάτοφ, με αποτέλεσμα να κατεβάζει με μοναδική άνεση τη μπάλα σε μεταβίβαση 60 μέτρων και να δίνει την εντύπωση ότι, σαν ταχυδακτυλουργός, θα μπορούσε να παίζει επί ώρες με οποιοδήποτε αντικείμενο στα πόδια του.

Τον παρομοιάζει ακόμη με τον "Μεγάλο Λεμπόφκσι", τον κινηματογραφικό χαρακτήρα των αδερφών Κοέν, σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να έχει τον ίδιο χαιρετισμό στο τηλέφωνό του κι αυτό για να αναδείξει ότι ο Μπερμπάτοφ, παρότι μεγάλος παίκτης και ίσως στην καλύτερη φάση της καριέρας του στη Λεβερκούζεν, ήταν τεμπέλης.Επικαλείται, γι' αυτό τον χαρακτηρισμό "lazy bastard" που όμως δικαιολογείται από άλλους δύο χαρακτηρισμούς "touched by a god! (είχε το άγγιγμα του Θεού)" και "Sublime touch (μεγαλειώδες άγγιγμα)" που χρησιμοποιήθηκαν για να εξηγήσουν τη σχέση του με τη μπάλα.

Ακόμη, γίνεται λόγος για την αδυναμία που του είχε ο σερ Άλεκξ Φέργκιουσον, γι' αυτό και τον πήρε στην Μάντσεστερ, την ιδιαίτερη σχέση του με το σινεμά και ειδικά τον χαρακτήρα του μαφιόζου που υποδύθηκε ο Αλ Πατσίνο, καθώς και το ταλέντο του στα σκίτσα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ