ΠΑΟΚ

Τα μαθήματα ΠΑΟΚ του Μίχελ

Τα μαθήματα ΠΑΟΚ του Μίχελ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ προσπαθεί να μάθει σε χρόνο ρεκόρ την πραγματικότητα γύρω από τον ΠΑΟΚ. Ποιος είναι ο συμπαραστάτης του.

Μόνο από τις ημερομηνίες καταλαβαίνει κανείς ότι τρέχει και δεν φτάνει ο Λούμπος Μίχελ στον ΠΑΟΚ. Στις 21 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκαν μαζί με τον Αρτούρ Νταβιντιάν ως τα νέα μέλη στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παίρνοντας μάλιστα ο Σλοβάκος τον ρόλο του υπευθύνου των διεθνών σχέσεων του συλλόγου, κάτι που προϊδέαζε ότι θα ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα είχε σχέση με την καθημερινότητα της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό διαψεύστηκε αφού λίγες μέρες μετά ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη και σιγά-σιγά έπαιρνε πάνω του αρμοδιότητες που μ΄χρι τότε είχε στα χέρια του ο Άρνεσεν.Η τοποθέτησή του, όμως, στη θέση του προέδρου στη 1 Φεβρουαρίου ισοδυναμούσε με βουτιά στα βαθιά, αφού ο πρώην διαιτητής έπρεπε να μάθει πολλά πράγματα μαζί, ενώ δεν γνώριζε καλά-καλά το περιβάλλον της νέας του ομάδας και φυσικά την πόλη.

Και παράλληλα να αρχίσει να ενεργοποιείται και εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος.Γι' αυτό τον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Ζήση Βρύζα με τον οποίο ακόμη διατηρεί άριστη σχέση παρότι είναι στη Βέροια να ενημερώσει τον Μίχελ για διάφορα ζητήματα που και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά μέσα από το πέρασμά του από την ομάδα από όλα τα πόστα.

Το αν το ραντεβού που είχαν στον περιθώριο του τελικού της ΕΠΣΜ μεσοβδόμαδα μπορεί να ερμηνευτεί και ως προάγγελος επιστροφής Βρύζα, είναι ακόμη νωρίς να ειπωθεί, δεν είναι, όμως αβάσιμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ