ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Τα εισιτήρια του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Σαλίνο Τζαβέλλας INTIME SPORTS

Κυκλοφορούν την Πέμπτη (01/10) μόνο μέσω διαδικτύου και καταστημάτων Γερμανός τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, σε περιορισμένο αριθμό. Την Παρασκευή (02/10) το πρωί θα ανοίξουν τα εκδοτήρια της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων και για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ανακοινώνει πως αύριο 01/10/2015θα διατεθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων για τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού στις 04/10/2015:

Α) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.paokfc.grαπό τις 08:00.

My MANIA: Oι νέες φανέλες στο PAOK FC Official Store, στο PAOK FC City Store και στο store.paokfc.gr.

Β) μέσω της ιστοσελίδας της Τickethour www.tickethour.comαπό τις 08:00.

Γ) από τα καταστήματα Γερμανός από τις 09:00Τα εκδοτήριατου γηπέδου θα ανοίξουν την Παρασκευή 02.10.2015 στις 09:00για τα εναπομείναντα εισιτήρια και μέχρι εξαντλήσεως αυτών.

Να υπενθυμίσουμε ότι για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Τα εισιτήρια του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ