ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό και Πανθρακικό

Τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό και Πανθρακικό
Τούμπα INTIME SPORTS

Δείτε πως μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό και Πανθρακικό αντίστοιχα.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική Πρωταθλήματος Super League που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25.10.2015 19:30 και για τον αγώνα ΠΑΟΚ- Πανθρακικός για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28.10.2015 17:15 , θα ξεκινήσει το Σάββατο 17.10.2015 στις 09:00 π.μ. μέσω Internet και των καταστημάτων Γερμανός.

Πιο συγκεκριμένα:

Α.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς καιτην εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας καιβάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς καιτην εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας καιβάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Γ.Καταστήματα Γερμανός Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας καιβάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου .

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό και Πανθρακικό

Όσον αφορά την διάθεση μέσω των εκδοτηρίων του γηπέδου της Τούμπας θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στους αγώνες θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ