ΠΑΟΚ

Τα αρχαία, ο Πλάτωνας και το πρωτότυπο ψηστήρι στον Ρέι

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Ροδρίγο Ρέι επισκέφθηκε με τη συζυγό του και τα δυο τους παιδιά την Ακρόπολη και έδωσε την ευκαιρία σε έναν Αργεντινό φίλο της Γοδόι Κρους να του κάνει ένα ξεχωριστό "ψηστήρι" για να γυρίσει πίσω.

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να έχει χάσει τη θέση του όχι μόνο στην ενδεκάδα (ελέω Πασχαλάκη), αλλά εσχάτως και στον πάγκο (με την επιστροφή του Γλύκου), ωστόσο στην Αργεντινή και ιδιαίτερα στις τάξεις των οπαδών της Γοδόι Κρους, το όνομά του συζητιέται με πολύ θετικό τρόπο.

Ο λόγος για τον Ροδρίγο Ρέι που αντιλήφθηκε το έρεισμα που έχει στις τάξεις των οπαδών της Γοδόι Κρους με ένα μήνυμα που έστειλε ένας εξ αυτών στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Λουτσέσκου μετά τον αγώνα στη Λαμία και πήγε με την σύζυγό του Αννα Μαρία Κάσερες και τα δυο τους παιδιά στην Αθήνα για να επισκεφτεί την Ακρόπολη και το Μουσείο της.

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε, ο οπαδός της Γοδόι Κρους στον οποίο αναφερθήκαμε, έγραψε: "Γύρνα πίσω, Ροδρίγο! Μπορεί να μην έχουμε τα αρχαία ευρήματα της Ελλάδας, να μην έχουμε Πλάτωνα, να μην έχουμε αρχαίες πόλεις, αλλά έχουμε κρασί, βουνό, ψητά και την Γοδόι Κρους. Μία μεγάλη αγκαλιά και να τα σαρώσεις όλα εκεί, το αξίζεις. Σ' ευχαριστώ για όσα έκανες για τα χρώματα της ομάδας μας, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ".

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

Τα αρχαία, ο Πλάτωνας και το πρωτότυπο ψηστήρι στον Ρέι
Τα αρχαία, ο Πλάτωνας και το πρωτότυπο ψηστήρι στον Ρέι
Τα αρχαία, ο Πλάτωνας και το πρωτότυπο ψηστήρι στον Ρέι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ