ΠΑΟΚ

Συζήτησαν και στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για τον τίτλο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ICON

Αυστηρή αυτοκριτική από τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την γκέλα στην Ριζούπολη. Τι έλεγαν στις συζητήσεις που έκαναν μεταξύ τους ενόψει συνέχειας. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Τα δύο τελευταία 24ωρα μία και μόνο συζήτηση απασχολούσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με πρώτο και καλύτερο τον Ιβάν Σαββίδη: Η κατάκτηση του τίτλου.

"Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο", είπε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΑΕ το βράδυ της Τρίτης (12/9) και χθες το επανέλαβε και στη σύσκεψη με τα κορυφαία στελέχη του και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, από την πλευρά του, μετά από ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου στη Ριζούπολη, είχε προσπαθήσει να χαμηλώσει κάπως τον βαθμό πίεσης προς την ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάνοντας λόγο για όνειρο και όχι στόχο.Απείχαν από αυτή την κουβέντα οι παίκτες του ΠΑΟΚ; Φυσικά και όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, τόσο το βράδυ μετά τον αγώνα, όσο και κυρίως στην προπόνηση της Τρίτης στη Μεσημβρία, οι παίκτες άνοιξαν εντός αποδυτηρίων συζήτηση με έντονα αυτοκριτική διάθεση. "Όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης για την αρνητικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα. Πρέπει, όμως, να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας και θα αλλάξουμε"ήταν η πρώτη διαπίστωση στις μεταξύ τους κουβέντες που συνοδευόταν από την βεβαιότητα ότι το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ θα είναι μία διαφορετική ομάδα.

"Το φετινό πρωτάθλημα πρέπει να το πάρουμε και θα το πάρουμε", ήταν η ατάκα που κυριάρχησε στο τέλος της συζήτησης και έβγαινε από το στόμα των πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας που εμφανίζονται θυμωμένοι με τους εαυτούς τους για την μέχρι τώρα απόδοσή τους. Μένει μόνο να φανεί πόσο ευεργετική θα είναι η συγκεκριμένη κουβέντα εντός γηπέδου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ