ΠΑΟΚ

Συνεχές σκάουτινκ στον Λαΐφη

Συνεχές σκάουτινκ στον Λαΐφη

Τουλάχιστον δύο φορές άνθρωπος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε τον 22άχρονο παίκτη της Ανόρθωσης και δεν αποκλείεται να το κάνει και αύριο (13/10).

Η περίπτωση του Κώστα Λαΐφη ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και πριν από αρκετές μέρες το Sport24.gr είχε αναφερθεί στις επαφές του Φρανκ Άρνεσεν με τον τεχνικό διευθυντή της Ανόρθωσης, Σταν Φαλξ, με αφορμή και τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη στην κυπριακή ομάδα. Άλλωστε, τους δύο άνδρες συνδέει μία παλιά συνεργασία στην Αϊντχόφεν και ο κοινός γνωστός ατζέντης, Βλάνταν Λέμιτς.

Ο Λαΐφης έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις και ειδικά για τον ΠΑΟΚ του Τούντορ που εφαρμόζει το 3-5-2 αξιολογείται ως σημαντικό το γεγονός ότι καλύπτει τη θέση του αριστερού στόπερ και του αριστερού μπακ.

Οι εμφανίσεις του, ειδικά φέτος που έχει καθιερωθεί στην άμυνα, είναι εξαιρετικές και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη στείλει άνθρωπό του (τουλάχιστον) δύο φορές στην Κύπρο για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Το ενδιαφέρον του Δικεφάλου γίνεται ακόμη πιο ζεστό μετά την σούπερ εμφάνιση του 22άχρονου Κύπριου στο ματς της Εθνικής στο "Ιζτάντιον Τέντι του Ισραήλ" που συνοδεύτηκε με μία σπουδαία νίκη με 1-2.

Αύριο η Κύπρος υποδέχεται στο ΓΣΠ το Ισραήλ και θέλει μόνο νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να κατακτήσει την τρίτη θέση στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016. Πιθανόν, στις κερκίδες να βρίσκεται και άνθρωπος του ΠΑΟΚ.

Επιβεβαίωση ενδιαφέροντος από Φαλξ

Εξάλλου, ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης, Σαν Φαλξ μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport" για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λαΐφη. Τόνισε, συγκεκριμένα:

Για τον Λαΐφη: "Γνωρίζω πως εκπρόσωποι αρκετών ομάδων έχουν παρακολουθήσει τον Λαΐφη σε προηγούμενα παιχνίδια, μεταξύ αυτών και εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Όμως, προς το παρών, δεν έχω να σας πω, κάτι επίσημο. Ο Λαΐφης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης , με σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και σε αυτά θα επιμείνω".

Για το αν υπάρχει πρόταση και για τις επαφές με τον Άρνεσεν: "Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση αυτή τη στιγμή. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, είχαμε μιλήσει για την μετακίνηση του Κουλούρη στην Ανόρθωση. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ