ΠΑΟΚ

"Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Άντρια Ζίβκοβιτς"

Serbia's Andrija Zivkovic looks on during warm up prior to a international friendly soccer match between Germany and Serbia at the Volkswagen Arena stadium in Wolfsburg, Germany, Wednesday, March 20, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Serbia's Andrija Zivkovic looks on during warm up prior to a international friendly soccer match between Germany and Serbia at the Volkswagen Arena stadium in Wolfsburg, Germany, Wednesday, March 20, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία ο πατέρας του 24χρονου εξτρέμ, Άντρια Ζίβκοβιτς απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικά τις επόμενες ημέρες.

Ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ, Άντρια Ζίβκοβιτς που έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Για τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες από την στιγμή που απέκτησε την ελευθερία του, μιλά ως εκπρόσωπος του ο πατέρας του και όπως γράφεται στην πατρίδα του αυτός ήταν που απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ καθώς θεωρεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο κατάλληλος προορισμός προκειμένου ο γιος του να δώσει και πάλι ώθηση στην καριέρα του.

Ο Ζίβκοβιτς που ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν είχε στην Μπενφίκα 88 συμμετοχές στις οποίες είχε 4 γκολ και 24 ασίστ. Ωστόσο πέρυσι είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές γεγονός που τον οδήγησε στην έξοδο από την ομάδα της Λισαβόνας.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ