ΠΑΟΚ

Συμφωνία ΠΑΟΚ - Μολέντο, κλείνει το deal και με ΠΑΟ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ τα βρήκε σε όλα με τον Ροντρίγκο Μολέντο και μένει να "φιξαριστεί" η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου στον Δικέφαλο. Ποια είναι τα ανταλλάγματα.

Μετά απο διαδοχικές επαφές μεταξύ των τριών πλευρών και πολύωρες συζητήσεις η μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή της.

Ο Λούμπος Μίχελ που είχε ταξιδέψει χθες στην Ουκρανία για να κάνει τις τελικές επαφές με την Σαχτάρ για το θέμα του Αζεβέντο, είχε σήμερα (11/1) από το πρωί εντατικές συζητήσεις και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και με τον Βραζιλιάνο στόπερ με τον οποίον, πριν από λίγη ώρα, πέτυχε συμφωνία σε όλα για να αγωνιστεί -τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι - με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Με την πλευρά των Πρασίνων έχει καταλήξει σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Το αντάλλαγμα θα είναι 300.000 ευρώ και δύο παίκτες, κατά πάσα πιθανότητα οι Κάτσε και Κωνσταντινίδης.

Απομένει, ωστόσο, να γίνουν οι τελικές επαφές με τους δύο παίκτες για να υπάρξει συμφωνία για την τελική μορφή της συνεργασίας τους με τον Παναθηναϊκό (δανεισμός ή συνιδιοκτησία, αν πληρωθούν εξ ολοκλήρου τα συμβόλαιά τους από τον ΠΑΟΚ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Παναθηναϊκού έριξε και πάλι το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όμως από τον ΠΑΟΚ υπήρξε κατηγορηματική άρνηση.

Μέχρι το βράδυ είναι πιθανό να επιτευχθεί πλήρης συμφωνία.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αζεβέδο και με τη βούλα στον ΠΑΟΚ
Κι ο Πούγγουρας περιμένει τον Μολέντο!
Επίσημο: Στην Ιντερνασιονάλ από 1η Ιουλίου ο Μολέντο!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ