ΠΑΟΚ

Συγκέντρωση τροφίμων αντί γιορτής από τον ΑΣ ΠΑΟΚ

Συγκέντρωση τροφίμων αντί γιορτής από τον ΑΣ ΠΑΟΚ

Όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της συγκέντρωσης τροφίμων που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ συγκεντρώνει τρόφιμα τα οποία θα μοιραστούν στις μητροπόλεις της Θεσσαλονίκης, προς ενίσχυση των συσσιτίων αυτών.

Ήδη ένας μεγάλος αριθμός εταιριών, από όλη την Ελλάδα, έχει συνδράμει με τρόφιμα, ενώ οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ καλούνται να συνδράμουν την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 9:00 το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα με την Λάρισα.

Συγκέντρωση τροφίμων αντί γιορτής από τον ΑΣ ΠΑΟΚ

Στην συνέντευξη Τύπου, για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κούδας σημείωσε: "Αισθάνομαι υπερήφανος που αυτά τα τέσσερα γράμματα που πρεσβεύουμε, προχωρούν σε κινήσεις που δείχνουν ανθρωπιά".

Από την πλευρά του, ο Άρης Καρακούσης, εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: "Ένα μεγάλο μπράβο στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν είναι και θα είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας, και πάντα θα προσπαθεί να επουλώνει τις πληγές της".

Το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν αθλητές του ΠΑΟΚ από όλα τα ομαδικά αθλήματα. Χορηγός επικοινωνίας σε αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς είναι και η 24Media.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ