ΠΑΟΚ

Σχήμα με το μυαλό και στον Παναθηναϊκό

Σχήμα με το μυαλό και στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ δείχνει αποφασισμένος να κάνει αλλαγές στο ματς με την Κρασνοντάρ, για να φρεσκάρει την ομάδα του ενόψει Παναθηναϊκού

Ωρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ καθώς υποδέχεται την Κρασνοντάρ την Πέμπτη (22/10). Ο Ίγκορ Τούντορ έχει άλλο ένα σερί αγώνων να διαχειριστεί και ειδικά τώρα που υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, σκέφτεται να ενεργοποιήσει κάποιους παίκτες και αυτοί που αναμένεται να παίξουν ως βασικοί μετά από καιρό είναι οι Γλύκος (ο Όλσεν έχει και το πρόβλημα τραυματισμού) Μαλεζάς και Σκόνδρας.

Επίσης οι Αθανασιάδης και Κάτσε είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν στην ενδεκάδα και να μείνουν εκτός πλάνου οι Ολσεν, Κόστα, Τζαβέλλας, Μπερμπάτοφ και ίσως και ο Τζιόλης.

Ένα πιθανό σχήμα ενόψει Κρασνοντάρ αν και πρέπει να περιμένουμε και την προπόνηση της Τετάρτης, είναι ο Γλύκος τερματοφύλακας και οι Βίτορ, Μαλεζάς (ως λίμπερο), Σκόνδρας στην τριάδα της άμυνας. Λέοβατς και Ροντρίγκες θα είναι στα άκρα, στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Κάτσε, Σάμπο και Πέλκας και στην επίθεση οι Μακ και Αθανασιάδης. Βέβαια πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα αναμένονται την Τετάρτη.

Έρχεται με 50 οπαδούς η Κρασνοντάρ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, η Κρασνοντάρ θα έχει μαζί της 50 οπαδούς στο παιχνίδι της Τούμπας και οι άνθρωποι της αναμένουν sold out στο δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Ρώσοι θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη το μεσημέρι (στις 13.00) και θα έχουν σίγουρα έναν απόντα (τον τραυματία, Μαουρίστιο Περέιρα). Εκτός του Κονόνοφ, θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου και ο τερματοφύλακας, Αντρέι Ντίκαν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ