ΠΑΟΚ

Σωτηρίου: "Δεν γνωρίζω τίποτα για τον ΠΑΟΚ"

Σωτηρίου: "Δεν γνωρίζω τίποτα για τον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Πιέρος Σωτηρίου δήλωσε άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του στην Κύπρο. MVP Οκτωβρίου ο Γλύκος.

Ο 23χρονος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Πιέρος Σωτηρίου έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "sigmalive.com" και απάντησε στα όσα γράφονται για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Διαβάζω και ακούω διάφορα, αλλά δεν γνωρίζω τίποτε για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε καμία πρόταση και από την στιγμή που δεν υπήρχε, είναι αδύνατο να αρνήθηκα κάποια προσφορά. Κάτι τέτοιο είχε γραφτεί".

"Η άποψή μου είναι ότι η Super League είναι καλό πρωτάθλημα. Αγωνίστηκαν πολλοί Κύπριοι και μάλιστα έκαναν μεγάλη καριέρα. Η νοοτροπία είναι παρόμοια με εδώ στην Κύπρο και σίγουρα θα με ενδιέφερε αν υπήρχε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση".

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και, αν ενδιαφερθεί, θα το συζητήσω με τον εκπρόσωπό μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Όμως, ας μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2020. Άρα, τον τελευταίο λόγο τον έχει η ομάδα μου. Προς το παρόν είμαι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και, αν έρθει κάποια πρόταση, θα το δούμε αυτοί που πρέπει".

Ο Γλύκος MVP για τον μήνα Οκτώβριο

Ο Παναγιώτης Γλύκος αναδείχθηκε MVP του ΠΑΟΚ για τον μήνα Οκτώβριο. Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ: "Οι ψηφοφορίες “θρίλερ” συνεχίστηκαν και τον Οκτώβριο στο paokfc.gr και το PAOK FC Official App. Αυτή την φορά ο Παναγιώτης Γλύκος κατέκτησε τον ατομικό τίτλο του 11888 MVP όπως ακριβώς έχασε τον προηγούμενο. Στο φινάλε.

Τον Σεπτέμβριο έχασε το βραβείο από τον Γιώργο Τζαβέλλα για ελάχιστες ψήφους. Τον Οκτώβριο το…έργο επαναλήφθηκε αλλά αυτή την φορά ήταν εκείνος που τερμάτισε πρώτος με οριακή διαφορά. Ο Παναγιώτης Γλύκος συγκέντρωσε το 38,07 των ψήφων του κοινού, άφησε πίσω του τον Στέλιο Μαλεζά , ο οποίος έλαβε το 37,6%, και στέφθηκε 11888 MVP Οκτωβρίου.Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Ήρεμος, σταθερός και σίγουρος για τον εαυτό του έχει καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Βλάνταν Ίβιτς και να βάλει το όνομά του στην συζήτηση για τον κορυφαίο Έλληνα τερματοφύλακα αυτή την στιγμή. Στους τρεις πρώτους μήνες της σεζόν έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, γεγονός που του προσφέρει και την ανάλογη αναγνώριση από το κοινό.

Τον Οκτώβριο είχε άξιο συμπαραστάτη στην αμυντική γραμμή του Δικεφάλου τον Στέλιο Μαλεζά. Ο Κατερινιώτης αμυντικός κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Τζαβέλλα και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα απαιτητικά παιχνίδια που συμμετείχε, δηλώνοντας «παρών» όταν τον χρειάστηκε η ομάδα. Το γεγονός ότι έχασε οριακά το βραβείο του κορυφαίου του μήνα, από τον Γλύκο, δείχνει την πολύ καλή παρουσία του.Τρίτος έμεινε ο Λέο Μάτος.

Ο νικητής του σχετικού βραβείου για τον Αύγουστο, θεωρείται μία από τις κορυφαίες μεταγραφές της Super League και όχι άδικα, καθώς έως τώρα εντυπωσιάζει με την απόδοσή του. Συνεπής στην άμυνα και πάντα επικίνδυνος στο αντίπαλο μισό του γηπέδου, τον προηγούμενο μήνα συνέχισε την σταθερή του πορεία και βοήθησε την ομάδα να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα, σκοράροντας το γκολ της νίκης στο 95′.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ