ΠΑΟΚ

Σβαμπ: "Είμαι εδώ για να παίξω καλό ποδόσφαιρο"

Σβαμπ: "Είμαι εδώ για να παίξω καλό ποδόσφαιρο"

Ο Στέφαν Σβαμπ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, όπου έκανε λόγο για την πρόκληση που έχει μπροστά του και την υπερηφάνειά του που βρίσκεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για την απόφασή του να αφήσει την πατρίδα του και να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, λίγο εβδομαδες αφότου γέννησε η σύζυγός του, μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ σε συνέντευξη που έδωσε στο "PAOK TV".

Ο πρώην αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτά που έχει δει τις πρώτες ημέρες που βρίσκεται στην ομάδα και ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει.

"Νιώθω πως είμαι σε ένα πολύ μεγάλο μέρος. Ανυπομονώ για αυτή τη νέα πρόκληση και νιώθω έτοιμος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ πήρα ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα και δεν βλέπω την ώρα να μπω στο προπονητικό κέντρο και στο γήπεδο της Τούμπας.

Φυσικά και γνώριζα το σύλλογο από πριν. Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους και μάλιστα με τον Ντάριο Κρέσιτς, παλιό τερματοφύλακα της ομάδας, που γνωρίζω μέσω ενός καλού μου φίλου.

Η γνώμη όλων για το σύλλογο ήταν θετική. Όλοι μου είπαν να αποδεχτώ την πρόκληση και είμαι υπερήφανο που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω αυτό το μεγάλο σύλλογο.

Είμαι εδώ για να παίξω καλό ποδόσφαιρο, θέλω να πετύχω", τόνισε χαρακτηριστικά ο 29χρονος διεθνής Αυστριακός, που είπε επίσης για τον τρόπο παιχνιδιού του: "Είμαι ένας κεντρικός μέσος και το δυνατό μου σημείο είναι οι πάσες. Όπως είδα, η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια έχει την κατοχή, οπότε ελπίζω να γίνω ένας μικρός... αρχιτέκτονας, ώστε να δημιουργώ το παιχνίδι της ομάδας. Είμαι γενικα επιθετικός.

Στο παρελθόν τις περισσότερες σεζόν έχω σκοράρει πολλά γκολ ως μέσος οπότε ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο σκοράρισμα. Είμαι ανοιχτόμυαλος και ομαδικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Το "χοντρό" παρασκήνιο πίσω από το deal με τον Σβαμπ
Σβαμπ: "Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ"
ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα επίσημα ο Σβαμπ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ