ΠΑΟΚ

Σύζυγος Γκαρσία: "Πόσα χρόνια χρειάζεσαι για να γίνεις χασάπης;"

UEFA YOUTH LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÏÅÌÉÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
UEFA YOUTH LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÏÅÌÉÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Λαουράνα Γκαρσία, σύζυγος του Πάμπλο Γκαρσία, πήρε θέση απέναντι σε όσους έχουν ακόμη αμφιβολίες για το αν ο Ουρουγουανός είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και για να βρεθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πριν από λίγες ημέρες δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. "Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, αλλά δεν αποφασίζω εγώ" είπε ο Ουρουγουανός στην κρατική τηλεόραση.

Όπως φαίνεται ο Γκαρσία περιμένει να δει ποιες μπορεί να είναι οι εξελίξεις με τον Αμπέλ Φερέιρα καθώς ολοένα και περισσότερο ακούγεται τις τελευταίες ημέρες το όνομα του για πιθανό αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Η σύντροφος του Λαουράνα Γκαρσία πάντως φαίνεται να μην έχει ερωτηματικά αν κρίνει κανείς από το ποστάρισμα της στοInstagram.

"Αναρωτιέμαι, πόσα χρόνια θα πρέπει να κόβεις κρέας για να γίνεις χασάπης; Κάποιοι κόβουν για έναν χρόνο και τους άφησαν ήδη να μπουν στο κρεοπωλείο. Κάποιοι έκοβαν τέλεια κρέας για περισσότερα από τρία χρόνια και μερικοί πιστεύουν ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να γίνουν χασάπηδες" έγραψε η σύζυγος του Ουρουγουανού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ