ΠΑΟΚ

Σύσκεψη υπό τον Σαββίδη πριν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει προγραμματίσει το μεσημέρι την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και άμεσα θα συζητήσει με τους συνεργάτες του για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ.

Έντονη δραστηριότητα σε όλα τα κομμάτια του ΠΑΟΚ (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, οργανωμένοι οπαδοί) παρατηρείται από το πρωί της Πέμπτης (8/3), ενόψει του απογευματινού συλλαλητηρίου (18.00).

Στην Τούμπα, οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη περιμένουν την άφιξη του μεγαλομετόχου από τη Ρωσία το μεσημέρι για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (ή να κάνει και κάποια δημόσια τοποθέτηση), ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Εξάλλου, οπαδοί του ΠΑΟΚ που διαμαρτυρήθηκαν χθες στον ΟΣΕ, το αεροδρόμιο "Μακεδονία" και παρενέβησαν στην εκπομπή του Κώστα Ραπτόπουλου στον Ρ/Σ "Metropolis 95,5", έκαναν κατάληψη στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζει τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εγνατία.

Συγκεκριμένα, περίπου 30 άτομα, βρέθηκαν στον χώρο φώναξαν συνθήματα υπέρ της αθώωσης του ΠΑΟΚ και αποχώρησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην εκπομπή του Ραπτόπουλου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Διαμαρτυρία και στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Έκλεισαν τις γραμμές του τρένου οπαδοί του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ