ΠΑΟΚ

Σύσκεψη στην Τούμπα

Σύσκεψη στην Τούμπα
ΠΑΟΚ κερκίδα φωτιά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύσκεψη γίνεται αυτή την ώρα στην Τούμπα, με αφορμή τα γεγονότα που έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την ώρα που η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 15 συλλήψεις.

Αυτή την ώρα στην Τούμπα διεξάγεται σύσκεψη μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ και της επιτροπής εορτασμού για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ (μεταξύ άλλων βρίσκονται στην Τούμπα οι Μίχελ, Πρέλεβιτς, Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Γκουερίνο, Αποστολίδης, Λυσαρίδης και η Γκοντσάρεβα) προκειμένου να προχωρήσουν στην επικύρωση της απόφασης να μην "κατέβει" η ομάδα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου αλλά και το πώς θα αντιδράσει στο εξής ο "Δικέφαλος".

Ο Ιβάν Σαββίδης, με χθεσινοβραδινές του δηλώσεις στην ΕΡΤ3, διεμήνυσε ότι αν δεν γίνει δεκτή η επικύρωση της απόφασης να μην κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό, τότε θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

H Αστυνομία για τις 15 συλλήψεις

Εν τω μεταξύ η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ότι προχώρησε σε 15 συλλήψεις για όσα έγιναν στα επεισόδια στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό καθώς και ότι τραυματίστηκαν 12 αστυνομικοί εκ των οποίων οι δυο νοσηλεύονται ακόμα. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στη σύλληψη δεκαπέντε (15) ατόμων προχώρησαν χθες (02-03-2016) αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., πριν και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π., που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες ηλικίας από 16 έως 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζονται κατά περίσταση δικογραφίες, για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «Σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού εν υπηρεσία», «Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», παράβαση «Νόμου περί Φωτοβολίδων και Πυροτεχνημάτων», «Διατάραξη κοινής ειρήνης», παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και άλλα συναφή αδικήματα.

Από τις ρίψεις των αντικειμένων τραυματίστηκαν δώδεκα (12) αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ