ΠΑΟΚ

Σύσκεψη με Ιβάν για Κλάους

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
Αθανασιάδης MOTIONTEAM

Η προσφορά της Μακάμπι Χάιφα και η δήλωση του προπονητή της Γκι Λουζόν, η στάση του Κλάους Αθανασιάδη και η σύσκεψη Σαββίδη - Μίχελ - Λουτσέσκου στην οποία θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης του Αθανασιάδη από τον ΠΑΟΚ μετά από 19 χρόνια παρουσίας (από τις Ακαδημίες του συλλόγου, με παρένθεση μίας σεζόν στον Πανσερραϊκό) προκύπτει μετά την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη Μακάμπι Χάιφα για την απόκτησή του, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr.

Τα πάντα θα κριθούν σε σύσκεψη που θα γίνει-ενδεχομένως και απόψε αργά-μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, του Λούμπος Μίχελ και του Ραζβάν Λουτσέσκου (που έχει δείξει ότι πιστεύει στην αξία του παίκτη) στην διάρκεια της οποίας αναμένεται να γίνει επαφή και με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Αυτή η πληροφορία προκύπτει και από την πλευρά του διεθνή φορ.

Ποια είναι τα δεδομένα πριν την κρίσιμη αυτή συνάντηση:

-Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των τριών πλευρών έχουν αρχίσει εδώ και λίγες μέρες και από τα λίγα που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη συζήτηση μεταξύ των δύο συλλόγων έχει τεθεί θέμα παραχώρησης του Αθανασιάδη με ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει ο ΠΑΟΚ (αφού υπάρχει μόνο ένας χρόνος συμβολαίου με τον παίκτη για να διαπραγματευτεί).

-Στον Στέφανο Αθανασιάδη, όπως μεταφέρουν οι ρεπόρτερ της Μακάμπι Χάιφα,έχει προταθεί συμβόλαιο 500.000 ευρώ ετησίως ενώ εκείνος ζητά 750.000, όσα παίρνει και στον ΠΑΟΚ.

-Ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας, Γκι Λουζόν είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, με τον Αθανασιάδη στην επίθεσή του, σε φιλικό παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης στην οποία εργαζόταν το καλοκαίρι του 2014. Μιλώντας στο Sport24.gr, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αθανασιάδη, άφησε να εννοηθεί ότι και ο παίκτης είναι θετικός και πρόσθεσε: "Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών για τους οποίους ενδιαφερόμαστε, το θέμα έχει πάει στη διοίκηση, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω".

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού στον ΠΑΟΚ κανείς δεν θέλει να δημιουργηθεί ένα ακόμη σίριαλ.Επιπλέον, όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση, καθώς ο Αθανασιάδης, στα 29 του, μετρά 295 παιχνίδια και συνολικά 106 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Έτοιμος μετά από τέσσερις μέρες ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα στο γόνατό του δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ενημέρωση μέσω facebook για τον τραυματισμό του Πέλκα στο ματς με την Έστερσουντ έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σ' αυτόν αναφέρει: "Καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο 90' του αγώνα με την Έστερσουντ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ένα οστικό οίδημα που του προκαλεί δυσκολία στην ελεύθερη κίνηση του γόνατος, ωστόσο προβλέπεται πως έπειτα από τέσσερις μέρες θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ