ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στροφή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έπαιξαν με τη Τσέλσι ακολούθησαν την Παρασκευή πρόγραμμα αποφόρτισης και η προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής θα περιοριστεί στην προπόνηση του Σαββάτου που θα γίνει το απόγευμα στην Τούμπα.

Σε δυο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στον ΠΑΟΚ με τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης να στρέφουν τη προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το καλό για τον Λουτσέσκου είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά από την άλλη θα έχει μόνο την προπόνηση του Σαββάτου για να καταστρώσει τα σχέδια του.

“Οι αγώνες κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Τσέλσι μπορεί να σου αφήνουν μικρό περιθώριο βαθμολογικού κέρδους, ωστόσο, βοηθούν την ομάδα να γίνει πιο δυνατή και πιο έμπειρη στην προσπάθεια της συνεχούς βελτίωσης.

Οι Άγγλοι πέρασαν από την Τούμπα, αλλά το παιχνίδι αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν και πλέον ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Το ματς που μπορεί να του δώσει τη ευκαιρία να προσπεράσει έναν από τους διεκδικητές του τίτλου, σβήνοντας έτσι κατά κάποιο τρόπο την τιμωρία των -2 βαθμών.

Η προετοιμασία άρχισε λίγες ώρες μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μαγένκο. Το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και δούλεψαν τόσο στην τακτική όσο και στα τελειώματα των φάσεων έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Τσέλσι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Το Σάββατο (22.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας”, αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ