ΠΑΟΚ

Στοχ: "Πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα"

Στοχ: "Πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα"
MOTIONTEAM

Ο Μίροσλαβ Στοχ μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και όσα πρέπει να κάνει ο ίδιος για να βρει θέση στην ενδεκάδα του Φερέιρα.

Το βράδυ της Πέμπτης (22/08, 22.00) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Σλοβακία την Σλόβαν Μπρατισλάβας στον πρώτο αγώνα για τα play offs του Europa League. Τους παίκτες του δικεφάλου εκπροσώπησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και όσα πρέπει να κάνει ο ίδιος για να βρει θέση στην ενδεκάδα του Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στην χώρα σου;

"To συναίσθημα είναι πολύ ωραίο πάντα είναι όμορφο να επιστρέφει στο σπίτι του σου. Ελπίζω αύριο να πάρουμε και αποτέλεσμα που θέλουμε".

Σε επηρεάζει ο μικρός χρόνος συμμετοχής σου;

"Μέχρι σήμερα δεν παίζω πολύ αλλά είμαι νέος στην ομάδα και πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα και να ταιριάξω στα πλάνα του προπονητή μου. Πιστεύω μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος και ο χρόνος συμμετοχής μου θα αυξάνεται".

Μπορούννα επηρεάσουντην ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ τα παιχνίδια με τον Άγιαξ;

"Πιστεύω πως παίξαμε δύο εξαιρετικά παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ και θεωρώ ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε στην Ολλανδία. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο τώρα έχουμε ένα άλλο παιχνίδι μπροστά μας είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό και δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει".

Παίζει ρόλο ότι η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της;

"Είχαμε αρκετά μεγάλη περίοδο προετοιμασίας κάναμε δυνατά φιλικά και μετά ακολούθησαν δύο δυνατά παιχνίδια με τον Άγιαξ. Πιστεύω δεν θα μας επηρεάσει καθόλου και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ