ΠΑΟΚ

"Stop" στις απώλειες λόγω καρτών

"Stop" στις απώλειες λόγω καρτών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μαθήματα ελέγχου αντιδράσεων προς τους διαιτητές κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στους παίκτες της ομάδας λίγο πριν τα κρίσιμα ματς με Αστέρα και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μία περίοδο που θυμίζει πολύ την αντίστοιχη περίοδο πριν δύο χρόνια. Τότε και πάλι ο Δικέφαλος είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο, παρότι προκρίθηκε στον τελικό έχασε το Κύπελλο αφού είχε κατέβει στο ΟΑΚΑ αποδεκατισμένος.

Κατσουράνης και Νάτχο είχαν αποβληθεί στον επεισοδιακό δεύτερο ημιτελικό με τους "ερυθρόλευκους" στην Τούμπα, ενώ λόγω κάρτας που πήρε στο ίδιο ματς δεν έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και ο Αθανασιάδης.

Κάτι τέτοιο δεν θέλουν με τίποτα να επαναληφθεί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που εισπράττουν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι έχει "ηλεκτριστεί" η ατμόσφαιρα λόγω του ορισμού του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το Πρωτάθλημα που γίνεται ακριβώς πριν τον πρώτο ημιτελικό.

Και έχουν αρχίσει προσπάθεια να μην επηρεαστεί η ομάδα από αυτό το κλίμα. Με πρώτο και καλύτερο τον σύμβουλο για θέματα διαιτησίας Μάλαμα Τεβεκέλη, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αρχίσει εδώ και δύο μέρες τα τετ-α-τετ με τους παίκτες προκειμένου να προσέξουν τη συμπεριφορά τους στο αυριανό ματς για να μην χάσουν τον ημιτελικό Κυπέλλου.

"Μην δώσετε δικαιώματα να κάνει ζημιά ο Αρετόπουλος. Προσέξετε τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά σας μην έχουμε τσάμπα κάρτες" είναι το "ζουμί΄ των παραινέσεων που γίνονται προς τους ποδοσφαιριστές, αφού είναι ξεκάθαρο ότι από όλους στην Τούμπα αντιμετωπίζεται με καχυποψία ο ορισμός του Τρικαλινού διαιτητή στο παιχνίδι με τον Αστέρα, παραμονές του κρισιμότατου αγώνα με τους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ