ΠΑΟΚ

"Stop" από Μπερμπάτοφ στα μεταγραφικά σενάρια

"Stop" από Μπερμπάτοφ στα μεταγραφικά σενάρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σούπερ σταρ "ακυρώνει" το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη. Τι δηλώνει ο ατζέντης του σε αθλητική εφημερίδα.

Τα διαδοχικά δημοσιεύματα, εκτός Ελλάδας και κυρίως στην πατρίδα του τη Βουλγαρία, περί ενδιαφέροντος ομάδων από το Περού (Λεόν ντε Ουάνουκο) και την Πρέμιερ Λιγκ για να συνεργαστούν με τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ από τον Γενάρη, καθώς και οι πληροφορίες (για τις οποίες δεν έχει πάρει θέση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ) περί ύπαρξης σχετικής ρήτρας στο συμβόλαιό του, έχουν δημιουργήσει-χωρίς απτά-στοιχεία ένα θέμα για το τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση του 34χρονου φορ με τον ΠΑΟΚ.

Δεδομένη η ανάγκη για ρεπορτάζ το οποίο το Sport24.gr έκανε και η έρευνα έδωσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Σύμφωνα με όσα μας μετέφερε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Κονσταντίν Τζόρτζεφ που έχει επαφές με το στενό φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του "Μίτκο", ο 34χρονος σούπερ σταρ μετέφερε σε φίλους του όσα σκέφτεται: "Δεν σκέφτομαι να φύγω από τον ΠΑΟΚ, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση γύρω από το συμβόλαιό μου με την ομάδα και το μέλλον της συνεργασίας μας". Οι ίδιες πληροφορίες, επίσης, προκύπτουν και από το περιβάλλον του πατέρα του Μπερμπάτοφ, Ιβάν.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη, Εμίλ Ντάντσεφ στο φύλλο της εφημερίδας "Metrosport" την Τετάρτη, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά για τον πελάτη του: "Δεν έχει λόγο να φύγει από τον ΠΑΟΚ".

Θυμίζουμε τέλος ότι, πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την παραμονή του αγώνα με την Καλλονή, στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ο Ίγκορ Τούντορ είχε πει για τον Μίτκο: "Παραμένει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ