ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Ροστόβ πανηγύρισε διπλή νίκη σε ντέρμπι ο Ιβάν Σαββίδης

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης είδε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού από το μακρινό Ροστόβ και μετέφερε τα συγχαρητήρια του σε παίκτες και προπονητή για το σπουδαίο "διπλό" στο Φάληρο.

Τη δική του αγωνία είχε για την εξέλιξη του ντέρμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Ιβάν Σαββίδης, που βίωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ολυμπιακού, από το μακρινό Ροστόβ.

Ο διοικητικός ηγέτης του "Δικεφάλου" δεν μπορούσε ούτως ή άλλως να δώσει το παρών στο Φαληρικό γήπεδο, ωστόσο παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, παρακολούθησε μέσω δορυφόρου την αναμέτρηση με μεγάλη αγωνία.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την έκβαση της μάχης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ιβάν Σαββίδης λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι μετέφερε τα συγχαρητήρια του σε παίκτες και προπονητή μέσω των συνεργατών του.

Τις ώρες που ακολούθησαν βρέθηκε κοντά στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο γιος του Γιώργος, ο οποίος παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση από σουίτα του "Γ. Καραϊσκάκης", μεταφέροντας στον πατέρα του τις λεπτομέρειες της νίκης επί των "ερυθρολεύκων".

Δύο ώρες πριν το ντέρμπι του Φαλήρου, ο Ιβάν Σαββίδης είχε πάρει μια ακόμη χαρά, καθώς η επίσης αγαπημένη του Ροστόβ είχε πετύχει σπουδαίο "διπλό" στη Μόσχα κόντρα στην Σπαρτάκ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ