ΠΑΟΚ

"Στο ραντάρ της Φενέρμπαχτσε ο Λημνιός"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο του TRT, Γιαγκίτς Σουμπουντσούογλου, ο Δημήτρης Λημνιός βρίσκεται στο ραντάρ της Φενέρμπαχτσε. Δεν έχουν κάνει πρόταση οι Τούρκοι, στα 4.000.000 ευρώ κοστολογείται από τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Δημήτρη Λημνιού εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια από την Τουρκία. Ο Βολιώτης εξτρέμ έχει πέραση στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο του TRT, Γιαγκίτς Σουμπουντσούογλου, ο 22χρονος βρίσκεται στο ραντάρ της Φενέρμπαχτσε.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ κοστολογείται από τον Δικέφαλο στα 4.000.000 ευρώ.

Προπονητής της Φενέρμπαχτσε είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, ενώ ως προπονητής της Αλάνιασπορ συνεργάστηκε με τους Τάσο Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη και Γιώργο Τζαβέλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Φενέρ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του πρώην μπακ των Πανιωνίου, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Ολυμπιακού Βόλου και Βέροιας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ