ΠΑΟΚ

Στο Πανθεσσαλικό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Στο Πανθεσσαλικό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Στο Πανθεσσαλικό έφθασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. (VIDEOS)

Όπως αναμενόταν, βάσει του σχεδίου της Αστυνομίας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν οι πρώτοι που αφίχθησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ (06/05, 20:30). Οι φίλοι του "Δικεφάλου" έφτασαν στο στάδιο του Βόλου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής, υπήρξαν αρκετοί έλεγχοι απ' την αστυνομία. Ο πρώτος έλεγχος έγινε στα Μάλγαρα, ο δεύτερος στην Λεπτοκαριά, όπου οι οπαδοί έδειξαν τις ταυτότητες και τα εισιτήριά τους, ενώ το τελευταίο "τσεκ" έγινε έξω απ' το γήπεδο, όπου έγινε η κόλληση των αυτοκόλλητων. Όπως είναι λογικό, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις, αφού χρειάζεται χρόνο μέχρι να τοποθετηθεί το ειδικό αυτοκόλλητο.

Βέβαια, λίγο μετά την άφιξη των οπαδών είχαμε μικροεντάσεις, αφού ένα μικρό κομμάτι προσπάθησε να μπει στο γήπεδο χωρίς να περάσει από έλεγχο! Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουμε επεισόδια.

Δείτε τα VIDEOS:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ