ΠΑΟΚ

Στο "κόλπο" και η Άντερλεχτ για Τόσκα

Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Αλίν Τόσκα, για τον οποίον ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται στο μεταγραφικό "στόχαστρο" και της Άντερλεχτ, την ώρα που η Μπέτις κινείται για ενίσχυση στο αριστερό αμυντικό άκρο με τον Νικολάς Ταγλιαφίκο της Ιντενεντιέντε.

Στη Σεβίλλη θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του 25χρονου Ρουμάνου αριστερού μπακ, Αλίν Τόσκα, από την Μπέτις. Άλλωστε, οι "βερδιμπλάνκος" κινούνται για ενίσχυση στο αριστερό αμυντικό άκρο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον 25χρονο Αργεντινό της Ιντεπεντιέντε, Νικολάς Ταγλιαφίκο, να είναι η πρώτη επιλογή.

Ο Αλίν Τόσκα δεδομένα ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, όπως σας έχει ενημερώσει το Sport24.gr, αλλά βρίσκεται στη λίστα κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Άντερλεχτ.

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1992, αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός και ως αριστερός μπακ. Ο ύψους 1.81μ. Ρουμάνος ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των Ακαδημιών της Στεάουα, πέρασε από την Ουνιρέα Ουρσιτσένι, την Σαγκεάτα Ναβοντάρι και το 2012 πήγε στην Βιτορούλ του Γκεόργκι Χάτζι όπου έκανε 56 συμμετοχές.

Το 2014 επέστρεψε στην Στεάουα, αυτή τη φορά στην πρώτη ομάδα και έκανε συνολικά 96 ματς και 1 γκολ, κατακτώντας σε μία σεζόν, το 2014-2015, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ και την αμέσως επόμενη ξανά το Λιγκ Καπ. Τον Ιανουάριο του 2017 τον απέκτησε η Μπέτις έναντι 1.000.000 ευρώ (σε δύο δόσεις).

Στην ομάδα της Ανδαλουσίας έχει δώσει συνολικά 24 παιχνίδια και το ντεμπούτο του ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα.Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στην Μπέτις έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές ως αριστερός μπακ και τρεις ως στόπερ. Στην εθνική Ρουμανίας μετρά 10 συμμετοχές.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ