ΠΑΟΚ

Στηρίζει Ίβιτς, αλλά δεν ξαναπάει Τούμπα ο Σαββίδης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ MOTIONTEAM

Στη συνομιλία που είχαν μέσω Skype ο Ιβάν Σαββίδη ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Βλάνταν Ίβιτς και του έδωσε το ελεύθερο να κάνει τις κινήσεις που θεωρεί σωστές. (VIDEO)

Tηλεδιάσκεψη είχαμε στην Τούμπα αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Ο Ιβάν Σαββίδης συνομίλησε τελικά μόνο με τον Βλάνταν Ίβιτς στον οποίο και ξεκαθάρισε την απόλυτη στήριξή του

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ανέθεσε στον Μίχελ και τον Ίβιτς την ευθύνη να κάνουν τις κινήσεις που νομίζουν σωστές ώστε να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα πλάνα τους για την ομάδα.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξαναπάει στην Τούμπα λόγω της ντροπής που του προκαλεί αυτή η εικόνα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει σε καμία των περιπτώσεων ότι έχει πρόθεση να φύγει από τον ΠΑΟΚ κάτι που το έκανε ξεκάθαρο σε όλους.

Φεύγοντας από την Τούμπα ο Ίβιτς τόνισε "Ότι είχα να πω το είπα στη συνέντευξη Τύπου", ενώ στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για τα όσα του είπε ο Ιβάν Σαββίδης για εκείνον και τον Μίχελ και πως αυτοί θα κάνουν τις κινήσεις είπε: "Θα δείξει".

Δείτε πλάνα από την αποχώρηση του Ίβιτς από την Τούμπα και το διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους.

Είχε προαναγγείλει τα "βέλη" στα αποδυτήρια

Τι είπε ο Βλάνταν Ίβιτς στα αποδυτήρια της Τούμπας λίγο πριν βγει στη συνέντευξη Τύπου. Ποια στάση κράτησαν οι παίκτες και ο Μίχελ. Ποια φήμη είχε διαψεύσει στο Sport24.gr στις αρχές του μηνα ο Σέρβος τεχνικός.

Ό,τι είπε στη συνέντευξη Τύπου τα είχε αναφέρει και λίγη ώρα πριν πάει στο τετ-α-τετ με τους δημοσιογράφους μέσα στα αποδυτήρια ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έκανε παράπονα, χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα παικτών και τόνισε ότι θα μιλήσει με τον Σαββίδη και θα τους ενημερώσει για τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Οι τοποθετήσεις του έγιναν παρουσία του Λούμπος Μίχελ που παρέμεινε σιωπηλός, όπως και οι παίκτες.

Η φήμη περί διαλόγου για παραίτηση Ίβιτς-Μουσλίμοβιτς

Σ' αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ένα συμβάν λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο. Τότε, στο Sport24.gr είχε φτάσει μία φήμη ότι ο Βλάνταν Ίβιτς είχε μιλήσει με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και του είχε μεταφέρει τον φόβο του ότι ορισμένοι παίκτες θα έχουν εσκεμμένα κακή απόδοση στο ματς με τη Λάρισα (πριν προκύψει η διακοπή και η αλλαγή προγράμματος) και ότι προτίθεται να θέσει στη διάθεση του Σαββίδη την παραίτησή του,

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ και του θέσαμε υπόψη την περίεργη φήμη προκειμένου να μην σέρνεται το θέμα. Διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε αυτή η επικοινωνία και έτσι θεωρήσαμε ότι δεν έπρεπε καν να το αναφέρουμε, εκτιμώντας τότε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αφορμή που να δικαιολογεί τη φήμη και άρα δεν υπήρχε λόγος να δημοσιευτεί η διάψευση.

Μετα από αυτά που δήλωσε σήμερα ο Ίβιτς, όμως, δημοσιοποιούμε το συμβάν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ