ΠΑΟΚ

Στην Ομόνοια ο Κωνσταντινίδης

Στην Ομόνοια ο Κωνσταντινίδης
Κωνσταντινίδης, Ντουρμάζ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ομόνοια ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο Βλάνταν Ίβιτς έβγαλε ξεχωριστές αποστολές για τα δύο φιλικά του ΠΑΟΚ, με Βέροια και Ατρόμητο.

Μετά από επαφές που έγιναν σήμερα μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και της Ομόνοιας, γεφυρώθηκε το μικρό χάσμα που υπήρχε στο οικονομικό και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης πάει δανεικός στην Ομόνοια στην οποία, ως γνωστό, τεχνικός διευθυντής είναι ο Νίκος Νταμπίζας.

Η Ομόνοια εξέδωσε και ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ενημερώνει πως "έχει καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, για μία αγωνιστική περίοδο, του 22χρονου δεξιού ακραίου αμυντικού, Δημήτρη Κωνσταντινίδη". Η καταρχήν συμφωνία έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρέπει να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ του κυπριακού συλλόγου (κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες) προκειμένου ο Κωνσταντινίδης να μεταβεί στην Κύπρο και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων δεν προβλέπει οψιόν αγοράς του Κωνσταντινίδη κι αυτό ήταν κάτι που έθεσε ως όρο η πλευρά του ΠΑΟΚ, καθώς πιστεύει πολύ στον νεαρό μπακ.

Ο ΠΑΟΚ στα... δύο

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία ολοκληρώθηκε και ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε τις δύο αποστολές που έβγαλε για τα φιλικά με τη Βέροια (αύριο στις 20.00 κεκλεισμένων των θυρών) και τον Ατρόμητο (Τετάρτη, 21.15). Για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι οι εξής: Γλύκος, Βελλίδης, Λέοβατς, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Δημητριάδης, Ζάιρο, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Εξάλλου, οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (10.08 21:15) είναι οι: Μπρκιτς, Βελλίδης, Μάτος, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Πούγγουρας, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Κάμπος, Κοροβέσης, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Ματθαίου (παίκτης της β΄ ομάδας του ΠΑΟΚ).

Εφόσον ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο, θα συμμετάσχει στην αποστολή του δεύτερου ματς. Όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή του αυριανού αγώνα θα προπονηθούν στις το πρωί 9:30. Όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση επικεντρώθηκε στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές στα δυο φιλικά παιχνίδια το επόμενο διήμερο. Μόνο ο Κωνσταντινίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, γιατί το πρωί έκανε έξτρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής επανένταξης μετά τον τραυματισμό του.

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ