ΠΑΟΚ

Στην Ολλανδία ο ατζέντης του Μακ για τα τυπικά

Στην Ολλανδία ο ατζέντης του Μακ για τα τυπικά

Παρουσία του Γιουράι Βένγκλος, ατζέντη του Μακ, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ. Ανακοινώνεται και από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ο δανεισμός του από τη Ζενίτ. Δεν προπονείται ο Βαρέλα. (VIDEO)

Η Ζενίτ είχε ανακοινώσει πριν δύο μέρες τον δανεισμό του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ. Το γραφείο που τον εκπροσωπεί, του είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στην δεύτερη παρουσία του στην παλιά του ομάδα. Ωστόσο, η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα τη συμφωνία της με την ρωσική ομάδα και τον Σλοβάκο επιθετικό για την επιστροφή του στην Τουμπα.

Προφανώς, περίμενε την άφιξη του ατζέντη του 26χρονου επιθετικού, Γιουράι Βένγκλος που δίνει το παρών αυτή την ώρα στο γήπεδο όπου κάνει την πρωινή προπόνησή του ο ΠΑΟΚ, παρέα με τον Λούμπος Μίχελ. Οι δυο τους θα ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την αμοιβή του, πριν η ΠΑΕ προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Δεν προπονείται ο Βαρέλα

Εξάλλου, στην προπόνηση που έχει ήδη αρχίσει δεν συμμετέχει ο Βαρέλα που είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο φιλικό με την Γάνδη και ταλαιπωρείται από έναν μυικό σπασμό.

Τα Χρόνια Πολλά στον Μπρκιτς

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στον Ζέλικο Μπρκιτς που σήμερα έχει γενέθλια. Αναλυτικά:

"Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Ζέλικο Μπρκιτς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 31, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1986 στο Νόβι Σαντ της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας, πριν μεταπηδήσει στην Βοϊβοντίνα. Εκεί δούλεψε στα Τμήματα Υποδομής της ομάδας και το 2005 παραχωρήθηκε δανεικός στην Προλετέρ Νόβι Σαντ, όπου μέτρησε 31 συμμετοχές.Επέστρεψε και έκανε το ντεμπούτο του με την Βοϊβοντίνα το 2007 και έκτοτε ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μέχρι το 2011, όταν και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ταξιδέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ουντινέζε, αλλά μέσω Σιένα.

Η ομάδα του Ούντινε δεν είχε χώρο για άλλο ξένο παίκτη και συμφώνησε να αποκτηθεί ο παίκτης από την Σιένα και να διατηρεί το δικαίωμα να τον αποκτήσει, με χαμηλό κόστος. Κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Serie A, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 κόντρα στην Κατάνια. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και ενώ έκανε θετικές εμφανίσεις τραυματίστηκε και έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα.

Τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε ως ελεύθερος στην Ουντινέζε και το καλοκαίρι μετά την μεταγραφή του Χαντάνοβιτς στην Ίντερ έγινε ο βασικός της τερματοφύλακας. Για δύο σεζόν ήταν η πρώτη επιλογή κάτω από την εστία, χάνοντας μόνο κάποια παιχνίδια εξαιτίας τραυματισμών. Τον Γενάρη του 2014 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Κάλιαρι με την φανέλα της οποίας μέτρησε 21 συμμετοχές, χωρίς να καταφέρει να πανηγυρίσει την παραμονή στην κατηγορία στο φινάλε.

Η σεζόν 2015-16 τον βρήκε στην Κάρπι και αγωνίστηκε σε επτά αγώνες, πριν μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη. Στην πρώτη χρονιά του στον Δικέφαλο, ο Μπρκιτς πήρε 11 συμμετοχές.

Έπαιξε στην Κ21 της Σερβίας, σε 12 αγώνες και έκανε το ντεμπούτο του στην αντρική ομάδα στις 3 Μαρτίου του 2010, περνώντας σαν αλλαγή σε μία αναμέτρηση κόντρα στην Αλγερία. Έχει συμπληρώσει 12 συμμετοχές με τα χρώματα της χώρας του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ