ΠΑΟΚ

Στην επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμφθηκε ο Φωκάς, που ζήτησε συγγνώμη

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις».
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις». ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Η διάσκεψη των Προέδρων παραπέμπει αύριο (17/4) τον Αριστείδη Φωκά σε εξηγήσεις σχετικά με την αναπαραγωγή του υβριστικού συνθήματος "να καεί, να καεί, το... η Βουλή". Ζήτησε συγγνώμη στην έγγραφη απολογία του.

Εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του να αναπαραγάγει χυδαίο οπαδικό σύνθημα κατά της Βουλής καλείται να δώσει αύριο ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

Ο κ. Φωκάς καλείται κατόπιν σχετικής απόφασης της Διάσκεψης της Βουλής η οποία ασχολήθηκε με το θέμα σήμερα κατόπιν έντονων αντιδράσεων βουλευτών.

Ο ίδιος ο κ. Φωκάς έστειλε πάντως επιστολή στη Διάσκεψη των Προέδρων με την οποία ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

"Ζητώ συγγνώμη για το όλο συμβάν, σέβομαι τη Βουλή και την ιστορία της", αναφέρει στην επιστολή του ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει το κύρος και την τιμή του κοινοβουλίου.

Επιχείρησε δε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι μεταξύ των φιλάθλων επικράτησαν ακραία συνθήματα "λόγω της δυσαρέσκειας για την αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ".

Πηγή: News247.gr

Στην επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμφθηκε ο Φωκάς, που ζήτησε συγγνώμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεβέντης: "Να επιστραφούν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ"
Τουρσουνίδης: "Η ΑΕΚ να κάνει φιέστα έξω από τα δικαστήρια μαζί με τον Ολυμπιακό"
H απάντηση της ΕΡΤ στις καταγγελίες της ΑΕΚ
Φωκάς: "Η ΑΕΚ προτίμησε να πέσει στη Γ' Εθνική από το να πληρώσει"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ