ΠΑΟΚ

Στην Αθήνα για επαφές με τον Παναθηναϊκό ο ατζέντης του Κάτσε

Στην Αθήνα για επαφές με τον Παναθηναϊκό ο ατζέντης του Κάτσε
Κάτσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκπρόσωπος του Έργκους Κάτσε, Νίκος Καγιούλης θα βρίσκεται στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τις λεπτομέρειες της μετακίνησής του στην ομάδα.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο (όπως και του Βραζιλιάνου στόπερ με τον Δικέφαλο) είναι δεδομένη και αφορά σε δανεισμό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πέρα από τις 300.000 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία των Πρασίνων, υπάρχουν και έμψυχα ανταλλάγματα και συγκεκριμένα ο Έργκους Κάτσε και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ, μέσω κυρίως των εκπροσώπων τους, έχουν αρχίσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού (αλλά και του ΠΑΟΚ) για την μορφή της συνεργασίας τους και στο πλαίσιο αυτό, ο ατζέντης του Κάτσε, Νίκος Καγιούλης θα ταξιδέψει στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα.

Ο ομογενής ατζέντης θα έχει ραντεβού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να ξεκαθαρίσει απόλυτα το πλαίσιο συμφωνίας. Αν, δηλαδή, θα πρόκειται απλά για εξάμηνο δανεισμό του διεθνή Αλβανού μέσου και το συμβόλαιό του θα είναι εξολοκλήρου πληρωμένο από τον ΠΑΟΚ ή αν επιλεγεί μία μορφή συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού και ο Κάτσε θα έχει συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας με τον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον, θα συζητήσουν και διάφοροι άλλοι όροι στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ