ΠΑΟΚ

Στη Βουλγαρία με άδεια ο Μπερμπάτοφ

Στη Βουλγαρία με άδεια ο Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ περνά στην Βουλγαρία το πρώτο μέρος της θεραπείας του για την θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο. Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος δήλωσε ότι ρωτήθηκε αν ενδιαφέρεται να γίνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

O Nτιμίταρ Μπερμπάτοφ τραυματίστηκε στο ματς με τον Ηρακλή και έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο. Πλέον αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε έξι εβδομάδες και έτσι ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του για αρκετό καιρό.

Οπως γράφεται στην ιστοσελίδα gong.bg, το πρώτο μέρος της θεραπείας του ο Μπερμπάτοφ θα το περάσει στην Βουλγαρία. Εχει ήδη πάει στο ιατρικό κέντρο της Τσάρσκογιε Σελό και τον έχει αναλάβει ο γιατρός, Μπίσερ Μπότσεβ. Ολα έγιναν με την έγκριση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Μητρόπουλος: "Δέχτηκα τηλεφώνημα για το αν ενδιαφέρομαι να γίνω πρόεδρος του ΠΑΟΚ"

Για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος τονίζοντας πως παλαιότερα του είχε γίνει πρόταση να αναλάβει την προεδρία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Συγκεκριμένα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: " Τα λεφτά τα βάζει ο Σαββίδης. Όταν είδε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα, πήγε για άλλα. Είδε ότι το σχήμα που είχε απέτυχε. Ο Σαββίδης δεν είναι στην Ελλάδα, δεν έχει προπονητικές γνώσεις, δεν κάνει αυτός τη σύνθεση και δεν κάνει μεταγραφές, εκτός από αυτή του Μπερμπάτοφ. Έβαλε έτσι κάποια άτομα. Έχω παρακολουθήσει τις διοικήσεις από τότε που ήρθε ο Σαββίδης.

Έβαλε τον Αγγελίδη που απέτυχε παταγωδώς. Έβαλε παιδιά που παίζανε στον ΠΑΟΚ και δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Ζαγοράκης ασχολήθηκε με την πολιτική. Επειδή έχει την πίεση και τον οπαδών, τα πράγματα βγαίνουν εκτός πολλές φορές. Έχει βάλει 50-60 εκατομμύρια. Έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν θυμάμαι κανέναν να έχει βάλει τόσα λεφτά. Οι άλλοι είχαν έσοδα από το Champions League. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο τον κόσμο του. Δεν είναι εύκολο να αποδίδεις ευθύνες σε αυτόν που βάζει τα λεφτά".

Για τις επιλογές του Σαββίδη: "Του είπανε κάποτε Αναστασιάδη και πήρε τον Αναστασιάδη. Δεν είναι γνώστης της μπάλας. Σαν εκλογή του Σαββίδη θεωρώ την επιλογή Αγγελίδη. Οι επιλογές του Βρύζα και του Ζαγοράκη, ήταν επιλογές με βάση το όνομα που είχαν. Κάποια εποχή είχε βγει και αγγελία στον ΠΑΟΚ, που ζητούσαν πρόεδρο. Δέχτηκα και τηλεφώνημα τότε για το αν ενδιαφέρομαι. Είπα ότι εκτιμώ τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήθελα να γίνω επαγγελματίας πρόεδρος. Από το περιβάλλον του Σαββίδη έγινε το τηλεφώνημα. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω τον πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο είναι τιμητικό και άμισθο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ