ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Τόσκα για τον ΠΑΟΚ

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, challenges Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. Ronaldo scored once in Real Madrid's 2-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, challenges Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. Ronaldo scored once in Real Madrid's 2-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Αλίν Τόσκα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έφερε στην Ελλάδα τον Αλίν Τόσκα που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Ο Ρουμάνος έφτασε στη Θεσσαλονίκη, όπου τον περίμενε ο εκπρόσωπος του για να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά και να ολοκλήρωση τη μεταγραφή του στο Δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ μπορεί το ερχόμενο καλοκαίρι εφόσον το επιθυμεί να αποκτήσει τα δικαιώματα του, δίνοντας στην Μπέτις 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Το ενθαρρυντικό για το Λουτσέσκου είναι ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μην υπολογίζονταν στην ισπανική ομάδα ωστόσο έκανε κανονικά προετοιμασία.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ