ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ

CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Τετάρτης (15/8). Ο Σουηδός χαφ θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Από... χίλια κύματα πέρασε η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ. Εντέλει, όπως άλλωστε έκανε γνωστό από την Τρίτη (14/8) ο Γιώργος Σαββίδης, ο Σουηδός χαφ είπε το "ναι" στην πρόταση του Δικεφάλου και το deal κλείνει.

Την Τετάρτη (15/8) ο 32χρονος μέσος έφτασε στη Θεσσαλονίκη και είναι πλέον θέμα χρόνου να υπογράψει στον Δικέφαλο, ο οποίος την Τρίτη απέκλεισε τη Σπαρτάκ Μόσχας και θα συμμετάσχει στα Playoffs του Champions League, με αντίπαλο τη Μπενφίκα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Σκανδιναβός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο είχε συμβεί και προ ημερών, αλλά έφυγε δίχως να υπογράψει, με τον ΠΑΟΚ να του δίνει προθεσμία για να απαντήσει.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ