ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Μαουρίσιο, έφθασε το απόγευμα της Τρίτης (29/8) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. (video)

Από το πρωί της Τρίτης (29/8) ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αγία Πετρούπολη για τη Θεσσαλονίκη και προέβη και στις σχετικές αναρτήσεις μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο

O 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Μαουρίσιο Ζοζέ ντα Σιλβέιρα Ζούνιορ, η απλά Μαουρίσιο έφθασε λίγο μετά τις 17:00 στη Θεσσαλονίκη. Εν συνεχεία θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι ακολούθως θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Τον Νοτιοαμερικάνο υποδέχθηκε ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.

Ο Μαουρίσιο θα γίνει κάτοικος Τούμπας, μετά από μια επταετία στην Ρωσία (σε Τέρεκ Γκρόζνι και Ζενίτ), με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 1,3 εκ. ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μαουρίσιο ανέφερε: "Πήρα την απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ, με στόχο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είχα συζητήσει με την ομάδα και πριν από δυο χρόνια όμως τελικά είμαι εδώ τώρα".

Για τους στόχους με τον ΠΑΟΚ: "Έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά να κάνουμε, και αυτό έχω στο μυαλό μου. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Γνωρίζω πως η ομάδα θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων. Έκανα προετοιμασία με την Ζενίτ και στη συνέχεια συνέχισε τις ατομικές προπονήσεις. Πιστεύω πως σε δέκα ημέρες θα είμαι έτοιμος".

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη: "Γνωρίζω όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό η απουσία μας από την Ευρώπη, όμως εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε στο πρωτάθλημα και του χρόνου να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ