ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη για τον Ουάρντα η Βαλένθια

Egypt's Amr Warda, right, controls the ball in front of Cameroon's Ambroise Oyongo during the African Cup of Nations final soccer match between Egypt and Cameroon at the Stade de l'Amitie, in Libreville, Gabon, Sunday, Feb. 5, 2017. (AP Photo/Sunday Alamba)
Ουάρντα AP

Δύο απεσταλμένοι της Βαλένθια έρχονται εντός της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη και θα έχουν ραντεβού με τον Λούμπος Μίχελ για τη μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα. Ενδιαφέρον και από την Αλ Αχλί.

Σοβαρές εξελίξεις για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα μπορεί να φέρει η εβδομάδα που διανύουμε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ακόμη και σήμερα, είναι πιθανό να αφιχθούν στην Θεσσαλονίκη δύο απεσταλμένοι της Βαλένθια προκειμένου να έχουν κρίσιμο ραντεβού με τον Λούμπος Μίχελ για το ενδεχόμενο αγοράς των δικαιωμάτων του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Το ραντεβού θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στην Τούμπα κατά πάσα πιθανότητα και θα φέρει και την κατάθεση επίσημης πρότασης από πλευράς της ισπανικής ομάδας για την μεταγραφή του Αιγύπτιου που κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Υπάρχουν δύο βασικά δεδομένα στην περίπτωση του Ουάρντα:

- Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με buy out ύψους 3.000.000 ευρώ, που για μία ομάδα του επιπέδου της Βαλένθια μπορεί να θεωρείται μικρό ποσό.

- Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη διάθεση να πουλήσει σ΄ αυτή τη φάση τον Ουάρντα. Οι εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο έπεισαν ότι έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του, ενώ υπάρχει και το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόψει, που μπορεί να εκτοξεύσει την αξία του.

Κατά συνέπεια, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί ο Λούμπος Μίχελ στην διαπραγμάτευση με τους δύο απεσταλμένους της Βαλένθια. Από πλευράς του ΠΑΟΚ και του Σλοβάκου τεχνικού του διευθυντή, τηρείται σιγή ιχθύος για το θέμα, αφού προφανώς περιμένουν να διαπιστώσουν ποια ακριβώς θα είναι η κρούση της Βαλένθια.

ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛ ΑΧΛΙ

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αίγυπτο, τον Ουάρντα θέλει και η Αλ Αχλί, η ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του, ωστόσο τα χρήματα που μπορεί να δώσει (περίπου 1.000.000 ευρώ) δεν μπορούν να δελεάσουν τον ΠΑΟΚ.

(AP Photo/Sunday Alamba)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ