ΠΑΟΚ

Στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θα κάνει τα εγκαίνια του Σ.Φ. ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη, στις 25 Μαρτίου, και την επόμενη μέρα θα είναι τελετάρχης στην παρέλαση των ομογενών.

Ένα χρόνο μετά την πρώτη επίσκεψή του, ο Ιβάν Σαββίδης θα ταξιδέψει και πάλι στη Νέα Υόρκη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην μητρόπολη των ΗΠΑ το διήμερο 25-26 Μαρτίου προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις των ομογενών για την εθνική μας επέτειο και παράλληλα να κάνει τα εγκαίνια του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης μαζί με αντιπροσωπεία βετεράνων του ΠΑΟΚ.

Όπως ανακοίνωσαν τα μέλη του συνδέσμου, τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 25 Μαρτίου 18.00 (τοπική ώρα) και εκτός του Ιβάν Σαββίδη θα δώσουν το παρών οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Γιώργος Τουρσουνίδης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Την επόμενη μέρα, εξάλλου, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα είναι ένας από τους τελετάρχες της παρέλασης των Ελλήνων ομογενών, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ