ΠΑΟΚ

Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Μπερμπάτοφ!

Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Μπερμπάτοφ!
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Δημοσίευμα θέλει τον Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ να βρίσκεται στη λίστα της Μπαρτσελόνα η οποία ψάχνει να βρει ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Χένρικ Λάρσον.

Αλλο ένα -υποσχόμενο- μεταγραφικό σενάριο, σε κορυφαίο επίπεδο, προκύπτει για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η "Mundo Deportivo, ο Βούλγαρος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των έμπειρων σκόρε που σκέφτεται ο Λουίς Ενρίκε για την ενίσχυση του πάγκου της Μπαρτσελόνα τον Γενάρη, με δεδομένο ότι αίρεται ο περιορισμός για τις μεταγραφές που είχε επιβάλει στην ισπανική ομάδα η FIFA.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, Χαβιέ Μουνιόθ, ο Ενρίκε θέλει έναν παίκτη να μπορεί να δίνει "ανάσες" στον Λουίς Σουάρες και έχει στο μυαλό του πετυχημένο πείραμα με τον Χένρικ Λάρσον που πρόσφερε αρκετά στη Μπαρτσελόνα από το 2004 έως το 2006. Κι από τη στιγμή που υπάρχουν δυσκολίες για να αποκτηθεί δανεικός ο Νολίτο της Θέλτα, ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" έχει στο μυαλό του διάφορες περιπτώσεις΄-κυρίως-έμπειρων επιθετικών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και αυτή του Μπερμπάτοφ.

Βέβαια, κοιτώντας κανείς τα ονόματα που φέρονται να απασχολούν τότε εύκολα καταλαβαίνει πως είτε πρόκειται για παίκτες που είναι σε μεγάλη ηλικία, είτε για κάποιες καλές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να μπουν στο καλούπι του ρόλου που θέλει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που είτε θα έρχεται από τον πάγκο για να δίνει ορισμένα ποιοτικά λεπτά, είτε θα παίζει στα πιο εύκολα παιχνίδια για να ξεκουράζει τον Σουάρες.

Τα υπόλοιπα ονόματα της λίστας: Γκόμες (Μπεσίκτας δανεικός από τη Φιορεντίνα), Τόνι (Βερόνα), Κλόζε (Λάτσιο), Πισάρο (Βέρντερ Βρέμης), Ντι Νατάλε (Ουντινέζε), Ρούμπεν (Ροσάριο Σεντράλ), Καβενάγκι (ΑΠΟΕΛ), Σοριάνο (Σάλτζμπουργκ), Νταμπούρ (Γκρασχόπερς), Γιάνκο (Βασιλεία), Γκερέρο (Φλαμένγκο), Πάτο (Σάο Πάουλο), Οσβάλντο (Πόρτο), Μιλίτο (Ρασίνγκ Αβεγιανέδα), Φορλάν (Πενιαρόλ)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ