ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Λευκορωσία ο Ιβάν Σαββίδης

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Στη Λευκορωσία ταξίδεψε ο Ιβάν Σαββίδης Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Μινσκ και θα βρίσκεται καστο Μπόρισοφ Αρένα για να παρακολουθήσει τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα του με την ΜΠΑΤΕ.

Στη Λευκορωσία ταξίδεψε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης Ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στο Μινσκ και θα είναι και αυτός το βράδυ στο Μπόρισοφ Αρένα για να παρακολουθήσει τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα του με την ΜΠΑΤΕ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πήγε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας του. Η άφιξη του στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας ήταν δεδομένη καθώς ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου, έχει δώσει το παρών σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που δίνει η ομάδα του φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει λείψει από αγώνα του ΠΑΟΚ στην πρώην ΕΣΣΔ.

Ακόμη και στον τοπικό Τύπο αναφέρεται το γεγονός ότι είναι ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου και μάλιστα γίνεται αναφορά στην προηγούμενη ενασχόληση του με τη Ροστόφ, αλλά και στο γεγονός ότι ήταν για αυτόν κάτι σαν προσωπικό στοίχημα, η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ