Στη Λευκορωσία ο Ιβάν Σαββίδης

Σαββίδης

Στη Λευκορωσία ταξίδεψε ο Ιβάν Σαββίδης Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Μινσκ και θα βρίσκεται καστο Μπόρισοφ Αρένα για να παρακολουθήσει τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα του με την ΜΠΑΤΕ.

Στη Λευκορωσία ταξίδεψε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης Ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στο Μινσκ και θα είναι και αυτός το βράδυ στο Μπόρισοφ Αρένα για να παρακολουθήσει τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα του με την ΜΠΑΤΕ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πήγε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας του. Η άφιξη του στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας ήταν δεδομένη καθώς ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου, έχει δώσει το παρών σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που δίνει η ομάδα του φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει λείψει από αγώνα του ΠΑΟΚ στην πρώην ΕΣΣΔ.

Ακόμη και στον τοπικό Τύπο αναφέρεται το γεγονός ότι είναι ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου και μάλιστα γίνεται αναφορά στην προηγούμενη ενασχόληση του με τη Ροστόφ, αλλά και στο γεγονός ότι ήταν για αυτόν κάτι σαν προσωπικό στοίχημα, η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Βέβηλος έγινε ό,τι έγινε χάρη στον σκύλο του

Η προσωπική επανεκκίνηση του Θανάση προϋποθέτει τους φίλους, το σκύλο του και την παντοτινή ιδέα του έρωτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ