ΠΑΟΚ

Στέλνει επιπρόσθετα στοιχεία και περιμένει ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμπληρώνει το υπόμνημα το οποίο είχε ήδη καταθέσει στην επιτροπή Εφέσεων και περιμένει τις αποφάσεις του Δημήτρη Σκουτέρη και των άλλων μελών της. Τι λένε στην Τούμπα για το ενδεχόμενο προδικαστικής απόφασης.

Μέχρι το μεσημέρι (14.00) έχουν δικαίωμα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να καταθέσουν τα υπομνήματά τους για την υπόθεση του μεταξύ τους ντέρμπι στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι νομικοί του "Δικεφάλου του Βορρά" έχουν ήδη καταθέσει φάκελο μετά την εκδίκαση την περασμένη εβδομάδα στον οποίο συμπεριέλαβαν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των αποδυτηρίων της Τούμπας, διάρκειας 4 ωρών, στο οποίο ποντάρουν πολύ.

Τα επιπρόσθετα στοιχεία που θα σταλούν σήμερα (16/4) έχουν να κάνουν με τον σχολιασμό των καταθέσεων του τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Παντελή Κωνσταντινίδη και του υπευθύνου επικοινωνίας της ΑΕΚ Ανδρέα Δημάτου.

Στην Τούμπα περιμένουν με αγωνία την κρίση του προέδρου Δημήτρη Σκουτέρη και των άλλων μελών της Επιτροπής και δεν αποκλείουν και το σενάριο της προδικαστικής απόφασης, για το οποίο είχε κάνει λόγο και ο ίδιος ο Σκουτέρης στην διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.

Με απλά λόγια, υπάρχει ενδεχόμενο, μελετώντας τα στοιχεία της υπόθεσης, να οριστεί νέα ημερομηνία για επαναληπτική εκδίκαση και να κληθεί να καταθέσει σ αυτή ο Γιώργος Κομίνης για να δώσει διευκρινίσεις πάνω σε κομβικά σημεία της υπόθεσης.

Μάλιστα, όπως λένε στην Τούμπα, δεν αποκλείεται η διαδικασία κλήσης του Θεσπρωτού ρέφερι να κινηθεί και μέσω ΚΕΔ. Πάντως, όπως είναι γνωστό, στα αθλητικά δικαστήρια δεν προβλέπεται η βίαιη προσαγωγή μάρτυρα, όπως ισχύει στα πολιτικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ