ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Το 3-0 θα δώσει αυτοπεποίθηση"

GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk
GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στην Ξάνθη, αλλά θεωρεί σημαντική την ευρεία νίκη.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ, σημείωσε:

Για τον αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και αν στο πρώτο 20λεπτο φάνηκε η απουσία του Κατσουράνη: "Δεν στεκόμαστε στο ότι έλειπε ένας παίκτης. Είμαστε ομάδα, ένας οργανισμός. Εχουμε μεγάλο ρόστερ και η ομάδα δεν πρέπει να χάνει αυτό που έχει μάθει να παίζει. Παρόλο το 3-0 που με ικανοποιεί ως σκορ, δεν παίξαμε καλά. Επρεπε να κάνουμε πάσινγκ γκέιμ και τρέχαμε... Κάναμε λάθη σήμερα, αλλά ελπίζω ότι το αποτέλεσμα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση".

Για την απόδοση του Λούκας: "Ήταν ένας παίκτης της ομάδας και έπαιξε όπως μπορεί να παίξει".

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ με δεδομένο ότι η χρονιά είναι μεγάλη: "Έχουμε πολλούς παίκτες. Σήμερα είδαμε στο παιχνίδι ότι ο αντίπαλος δεν μας πίεσε στην επίθεση".

Για το αν είναι πρόβλημα το γεγονός ότι έμπειροι παίκτες και με συμμετοχές τα προηγούμενα χρόνια μένουν εκτός αγώνων: "Φυσικά θα μπορούσε να είναι, αλλά νομίζω έχουμε μία ομάδα με επαγγελματίες ότι ο καθένας είναι σημαντικός είτε παίζει, είτε κάθεται στον πάγκο. Ελπίζουμε να παίξουμε πολλά ματς για να χρειαστούν όλοι. Αν σταματήσουν να παίζουν επαγγελματικά τότε θα είναι πρόβλημα".

Για το τι δεν του άρεσε σήμερα: "Πρώτα πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες και μετά με τους δημοσιογράφους".

Για την ήττα της Σάλκε από τη Βόλφσμπουργκ: "Είδα το ματς τηλεοπτικά, δεν είναι σημαντικό σήμερα. Από αύριο θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τη Σάλκε".

Για το τι του άρεσε από το παιχνίδι με την Ξάνθη: "Είναι σπουδαίο να παίζεις με αυτούς τους οπαδούς. Μ' αρέσει γιατί δίνουν στους παίκτες αυτό που χρειάζονται".

Λόπεθ: "Θα δώσουμε τα πάντα με τη Σάλκε"

Τι δήλωσε ο Ινίγο Λόπεθ για τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, αλλά και για τα ματς με τη γερμανική ομάδα.

Αρχικά, δήλωσε ο Ισπανός: "Ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Καταφέραμε με το "τρίποντο" να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας".Για το παιχνίδι με τη Σάλκε: "Μετά από τη νίκη κόντρα στη Ξάνθη πήραμε σίγουρα ψυχολογία. Θα είναι δύσκολο το έργο μας απέναντι στη Σάλκε, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ