ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Όποιος δεν αντέχει ας μου το πει"

Στέφενς: "Όποιος δεν αντέχει ας μου το πει"
Στέφενς WWW.MOTIONTEAM.GR

Διαβάστε πως απάντησε ο Χουμπ Στέφενς σε ερώτηση που αφορούσε τον ανταγωνισμό που αρχίζει να υπάρχει μετά την απόκτηση των νέων ποδοσφαιριστών. Τι είπε για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Χουμπ Στέφενς σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης την φημολογία που θέλει τον Αλέξανδρο Τζιόλη να αναχωρεί για την Τουρκία.

Αρχικά ο Ολλανδός τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, αλλά επισημαίνοντας με την ευκαιρία πως αν κάποιος δεν αντέχει τον ανταγωνισμό που αρχίζει και υπάρχει μετά την απόκτηση νέων παικτών, μπορεί να του το πει και να αποχωρήσει.

" Νομίζω ότι δεν παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε το 3-0. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα παίξαμε καλύτερα. Όμως το 3-0 είναι καλό αποτέλεσμα" είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

Για την διαιτησία επειδή είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Λόρι Σάντσεζ: " Εκείνος είναι υπεύθυνος γι' αυτά που λέει. Εγώ δεν θα μιλήσω γι' αυτό. Μπορώ να πω πολλά πράγματα. Δεν θέλω να μιλάω για τον διαιτητή μετά το ματς. Του είπα κάποια πράγματα εκείνη την ώρα, μου είπε να σταματήσω και του ζήτησα συγγνώμη. Μπορώ να πω και εγώ για κάποια φάουλ γιατί δεν δόθηκαν. Φυσικά δεν εννοώ ότι δεν παίξαμε καλά γι΄αυτό τον λόγο, αλλά μπορεί να είναι και μία εξήγηση".

Για τo αν γίνουν κι άλλες μεταγραφές: " Όχι. Δεν ξέρω ποιος έρχεται. Σας έχω πει πολλές φορές ότι είναι έκπληξη για εσάς, έτσι μου αρέσει να απαντάω. Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές και γνωρίζω πολλούς ποδοσφαιριστές. Αν μιλήσουμε για ονόματα μπορώ να πω τον... Ρονάλντο, αν γίνει κουβέντα για ονόματα δεν θέλω να δώσω καμιά απάντηση".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει στόπερ παρά το ότι είχε δηλώσει πως δεν χρειάζεται αμυντικό: " Παίρνουμε αμυντικό; Εσείς το ξέρετε, όχι εγώ".

Για το αν έχει λόγο στις μεταγραφές: " Φυσικά, εντός των τειχών, όμως, όχι δημόσια".

Για τον Νάτχο: " Είναι ένας παίκτης που παίζει στις θέσεις 6 και 8, όπως έχουμε ξαναπεί χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες εκεί γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια".

Για τον Γκσπούρνινγκ: " Αν κάτι συνέβαινε στους τερματοφύλακες που έχουμε, θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα, και γι' αυτό διαλέξαμε να πάρουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα".

Για το σκεπτικό με το οποίο αποκτήθηκε ο Νάτχο: " Ξέρουμε την ομάδα, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη. Βρήκαμε έναν ποδοσφαιριστή ελεύθερο και καλό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχωρίζουμε κάποιον στόχο, απλά υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια ακόμη".

Για την αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ: " Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά όχι από την εμφάνιση. Στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα κάναμε πολλές ενέργειες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Σήμερα κάναμε πράγματα που κάποιες φορές οδηγούσαν σε καλούς συνδυασμούς και κάποιες άλλες ενέργειες για τις οποίες απορούσα".

Για την φημολογία ότι ο Τζιόλης θα συνεχίσει στην Τουρκία: " Δεν ξέρω για τις φήμες. Έχουμε μαζέψει πολλούς παίκτες, ο ανταγωνισμός είναι καλός και πρέπει να τον διαχειριστούν οι παίκτες. Χρειαζόμαστε μεγάλη ομάδα γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια και ο ανταγωνισμός σίγουρα είναι ένα πράγμα που χρειαζόμαστε. Εγώ θέλω όλη την ομάδα, αν κάποιος δεν θέλει τον ανταγωνισμό μπορεί να φύγει. Ο Αλεξ δεν μου έχει πει, πάντως, κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι αν ένας παίκτης θέλει να φύγει θα το πει πρώτα σε εμένα".

Για τις εκτελέσεις φάουλ του Βούκιτς: " Το δεύτερο ήταν φανταστικό, ήταν πραγματικά σπουδαίο. Το πρώτο νομίζω ότι φταίει και ο τερματοφύλακας, αλλά ήταν πολύ δύσκολο, ήταν σχεδόν πάνω από την γραμμή. Ήμουν μακριά 70 μέτρα, είδα από εκεί την μπάλα να πηγαίνει μέσα και δεν το πίστευα, να με συγχωρεί και ο αντίπαλος τερματοφύλακας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ