ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Όλοι σκεφτόταν Σάλκε, μόνο εγώ Παναιτωλικό"

Στέφενς: "Όλοι σκεφτόταν Σάλκε, μόνο εγώ Παναιτωλικό"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε για την καταλυτική επίδραση της ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League στην ήττα του ΠΑΟΚ από την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, ούτε έψαξε να βρει άλλες δικαιολογίες, πέρα από τη βασική, ότι δηλαδή στο μυαλό των παικτών του ήταν το ματς με τη Σάλκε. Η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου ήταν ξεκάθαρη.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για την κακή εμφάνιση: " Νομίζω ήρθε επειδή είχαμε όλοι το μυαλό στη Σάλκε. Όταν έρχεσαι εδώ να παίξεις έστω και ένα τις εκατό κάτω από το 100% δεν μπορείς να κερδίσεις".

Για το αν δεν έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τη νοοτροπία να παίζουν συνεχόμενα ματς: " Δεν ξέρω αν είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με ευρωπαϊκή νοοτροπία, δηλαδή τρία παιχνίδια την εβδομάδα".

Για το πως θα διορθωθεί η κατάσταση: " Δεν ξέρω πως διορθώνεται αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα που έχετε είναι με τους τραυματισμούς και πρέπει να βρούμε ποιοι θα τους αντικαταστήσουν".

Για την εμφάνιση του Παναιτωλικού: " Δεν βλέπω τον αντίπαλο, βλέπω τη δική μου ομάδα, αλλά έκαναν πολύ καλή δουλειά".

Για τις ενοχλήσεις του Λάζαρ: " Δεν ξέρω ακόμα την κατάσταση του. Είναι μία ερώτηση που πρέπει να γίνει στο γιατρό. Αλλά, δε νομίζω ότι θα μπορέσει να παίξει σε ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου. Όλοι είχαν το μυαλό τους στη Σάλκε. Οι παίκτες μου, ο Τύπος ακόμα και η διοίκηση. Πιστεύω ότι ήμουν ο μόνος που σκεφτόταν αυτό το παιχνίδι".

Για το αν επηρεάζει την ομάδα αυτό το αποτέλεσμα: " Όλα τα άσχημα αποτελέσματα επηρεάζουν την ομάδα. Ακόμη και μια κακή προπόνηση μπορεί να επηρεάσει".

Για την ετοιμότητα του Σπυρόπουλου: " Δεν ξέρω. Ακόμα δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα".

Λόκχοφ: "Δεν κάναμε ευκαιρίες"

Στο σχόλιο του μετά τη λήξη του αγώνα στη NOVA, ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Τον Λόκχοφ, τόνισε: " Δεν κάναμε ευκαιρίες και δεν πετύχαμε γκολ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Είχαμε ένα καλό προαίσθημα για αυτό το παιχνίδι και είναι κρίμα που το χάσαμε τελικά. Ήταν ένα κακό βράδυ για μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ