ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω"

Στέφενς: "Ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω"

Ο Χουμπ Στέφενς απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την εικόνα τους στα πρώτα ματς της σεζόν

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί της Κοπεγχάγης σε φιλικό παιχνίδι, ο Χουμπ Στέφενς έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του.

Αρχικά είπε:

"Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο προετοιμασίας και για αυτό οι παίκτες θα πάρουν μισή μέρα ελεύθερη. Σίγουρα το πρώτο κομμάτι που δουλεύουμε είναι η προετοιμασία. Η Κοπεγχάγη είναι πολύ οργανωμένη ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που πιέσαμε και φτάσαμε και κοντά στο γκολ αλλά και το πετύχαμε, ενώ οι αντίπαλοί μας δεν κατάφεραν να μας δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Επιθετικά πρέπει να παίζουμε όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση,. Παίξαμε φυσιολογικά, νομίζω ότι κάναμε ένα φυσιολογικό παιχνίδι, αν και σε μερικές στιγμές, συμφωνών ότι θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας".

Για το γεγονός ότι αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις βγαίνουν και στο γήπεδο: "Δεν ικανοποιεί μόνο εμένα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές να βλέπουν ότι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνει και στους αγώνες. Τους δίνει αυτοπεποίθηση".

Για τα έως τώρα φιλικά τεστ: "Σίγουρα μετράει το γεγονός ξεκινήσαμε με δυνατά παιχνίδια. Είναι πρόγραμμα που το βρήκα και το αποδέχθηκα κι από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να δίνουμε περισσότερο χρόνο στους παίκτες, από 60 λεπτά μέχρι 90 και το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε κανένα τραυματισμό μέχρι τώρα".

Για τις μεταγραφές: "Είμαι πoλύ ικανοποιημένος από αυτά πou βλέπω, περιμένουμε και τους Λούκας, Σπυρόπουλο και θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Και με την συνεισφορά αυτών θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε".

Για τον Λόρενς: "Ο Λίαμ είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά, τους θέλουμε όλους να είναι καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ