ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δεν το κάναμε"

Στέφενς: "Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δεν το κάναμε"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς μίλησε για πολύ κακή απόδοση εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του αλλά δεν θέλησε να ρίξει ξεχωριστά ευθύνες.

Διάθεση να στηρίξει τους παίκτες του μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό έδειξε ο Χουμπ Στέφενς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

"Αν θέλεις να κάνεις κάτι στον Ολυμπιακό, όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό δεν έγινε σήμερα και έτσι δεν πετύχαμε κάτι καλό. Μέχρι το 60' πάζαιμε αμυντικά όχι άσχημα, αλλά δεν κάναμε τίποτα στην επίθεση και αυτό ήταν πρόβλημα.

Προηγήθηκαν οι αντίπαλοι, έπρεπε να πάρουμε ρίσκα μετά το 1-0 και έτσι βρήκαν την ευκαιρία για να χτυπήσουν στη κόντρα επίθεση και να μας δημιουργήσουν προβλήματα".

Συνεχίζοντας, τόνισε:
" Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, σίγουρα δεν πρόκειται για ένα καλό τεστ. Εγώ θέλω αυτή την στιγμή να υποστηρίξω τους παίκτες μου. Θα έχουμε δύο εβδομάδες κενό, θα απουσιάζουν ποδοσφαιριστές μας και όταν επιστρέψουν θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα".

Για τα ρίσκα που πήρε μετά το 1-0:
"Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ποιότητα και όταν χάνεις με 1-0 πρέπει να πάρεις ρίσκα. Νομίζω πως αυτό είναι το φυσιολογικό".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ από το κέντρο της άμυνας:
"Εχουμε αρκετούς παίκτες αλλά βρεθήκαμε σε κακή μέρα εμείς και σε καλή ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στη κόντρα επίθεση και εμείς έπρεπε να πάρουμε ρίσκα μετά το 1-0. Αυτό είναι...".

Για το ότι οι παίκτες δεν έπαιξαν μαχητικά, όπως ζήτησε ο Σαββίδης:
" Και εγώ ψάχνω να βρω τις απαντήσεις γιατί ηττηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κούραση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Θα πρέπει να βρούμε γιατί χάσαμε".

Για το ότι οι παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα:
"Οι παίκτες δικαιούνται να βρεθούν σε κακή μέρα. Σήμερα φάνηκε μια διαφορά μεγάλη αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ που έχουμε αρκεί να δείχνουν την ποιότητά τους οι ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν το δείξανε σήμερα... Νομίζω πως έχουμε αρκετή ποιότητα, αυτό πιστεύω. Όπως είπα, στηρίζω τους ποδοσφαιριστές μου".

Για την υπόθεση τίτλος και την διαφορά των έξι πόντων από τον Ολυμπιακό:
" Πόσα παιχνίδια υπάρχουν ακόμη και πόσα παιχνίδια μπορείς να κερδίσεις; Θα πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε...".

Για το αν το πλάνο του στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν σωστό:
"Όχι φυσικά. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαρο και δεν το κάναμε. Δεν μπορείς όμως να δώσεις απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Εμείς πιστεύαμε πως προετοιμαστήκαμε σωστά. Μπορείς να πεις πολλά, όπως ότι μετά το ματς στο Ισραήλ, έπρεπε να τους πάμε την ομάδα στη Θεσσαλονίκη και όχι να έρθουμε κατευθείαν εδώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ