ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Είμαι χαρούμενος με την απόκτηση του Νέτσιντ"

Στέφενς: "Είμαι χαρούμενος με την απόκτηση του Νέτσιντ"
Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε με καλά λόγια για τον Τόμας Νέτσιντ, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόοδο που έχει η ομάδα.

O Xoυμπ Στέφενς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας αλλά και την απόκτηση του Τόμας Νέτσιντ.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: "Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Ημασταν καλά οργανωμένοι και είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Σημασία έχει η εμφάνιση και σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο".

Για το αν έχει πρόοδο η ομάδα: "Υπάρχει αρκετή πρόοδος. Δουλέψαμε πολύ καλά, δουλέψαμε και στη φυσική κατάσταση και στην τακτική. Τώρα θα ζητήσουμε πιο έντονα το γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έκαναν τα παιδιά".

Για το σύστημα του ΠΑΟΚ: "Δεν το λες καθαρό 4-4-2 ούτε 4-2-3-1, ούτε έχει σημασία αν παίξουμε 4-3-3. Εχει σημασία πως επιτίθεσαι και πως αμύνεσαι. Εχουμε ακόμη πράγματα να κάνουμε πάνω σε αυτό, παρά την πρόοδο που έχουμε κάνει στην προετοιμασία".

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιο γρήγορος επιθετικά: "Οταν κάνουμε επίθεση θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το ζητάμε από τους παίκτες και νομίζω πως και σήμερα παρά το δύσκολο γήπεδο στο οποίο παίξαμε, προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό. Εχουμε πράγματα να βελτιώσουμε αλλά νομίζω πως ο δρόμος που βαδίζουμε είναι ο σωστός".

Για το αν την σημερινή ενδεκάδα προορίζει για βασική: "Αυτή η περίοδος είναι περίοδος δοκιμών. Λάζαρ, Λόπεθ είχαν προβλήματα, ο Πάμπλο είχε κούραση και έτσι δεν μπόρεσαν παίξουν. Εχουμε ρόστερ που μας δίνει πολλές επιλογές, ο κάθε παίκτης ξέρει τι να κάνει. Ακόμη και αν πούμε πως αυτή θα είναι η βασική μας ενδεκάδα, υπάρχουν μέρες να δουέψουμε πάνω σε αυτό".

Για τον Νέτσιντ: "Ενας παίκτης που δεν ξέρουμε ακόμη σε τι κατάσταση είναι. Μου είπε πως έκανε προπονήσεις τέσσερις εβδομάδςς. Θα γυρίσει αύριο στη Μόσχα και το Σάββατο ή την Κυρακή θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι χαρούμενος που τον αποκτήσαμε αλλά θα δούμε και σε τι κατάσταση είναι και πότε μπορούμε να τον υπολογίζουμε για τα παιχνίδια. Τον ξέρω, είναι καλός ποδοσφαιριστής. Νομίζω πως θα είναι καλά και ότι έχει παίξει σε δύο παιχνίδια (σ.σ. φιλικά) δείχνει πως είναι καλά, αλλά μέχρι να τον δούμε στις προπονήσεις δεν μπορούμε να πούμε κάτι".

Για το αν ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν μεσοεπιθετικό: "Ολοι μαζί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιλέγουμε παίκτες για ομάδα. Θέλουμε να φέρουμε καλούς παίκτες, όπως κάναμε με τον Νέτσιντ που έχει χαρακτηριστικά που έλειπαν από την ομάδα. Οταν θα είναι έτοιμος και μαζί με έναν ακόμη παίκτη που θα πάρουμε, πιστεύω πως η ομάδα θα είναι ικανή να μας βγάλει ασπροπρόσωπους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ