ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα σήμερα"

Στέφενς: "Δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα σήμερα"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε ανικανοποίητος από την εμφάνιση ορισμένων παικτών του στην Καρδίτσα.

Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ σημείωσε:

Για το αν πήρε σωστές απαντήσεις από τους παίκτες του, όπως είχε συμβεί στο ματς με τον Πανθρακικό: "Οχι σήμερα δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα".

Για την συνολική εικόνα της ομάδας: "Ηταν μία ευκαιρία για κάποιους να αγωνιστούν. Αλλά δεν ήταν σήμερα μόνο η ευκαιρία, μπορούν και στην προπόνηση να δείξουν πράγματα. Ωστόσο σήμερα από κάποιους παίκτες δεν είμαι ικανοποιημένος".

Για το αν είδε κάτι καλό σε κάποιους: "Από κάποιους παίκτες ναι".

Για τον αγώνα του Σαββάτου και την επιλογή του να μην παίξει ο Τζιόλης: "Νομίζω ναι, πήρα την σωστή απόφαση. Αν έχω πάρω την σωστή απόφαση θα το δούμε".

Για το αν αυτά τα παιχνίδια βοηθούν τον προπονητή να βγάλει συμπεράσματα: "Νομίζω ναι".

Για το θέμα Κάτσε: "Δεν έχω αλλάξει άποψη αλλά εγώ πρέπει να βλέπω πως αντιδράει ένας παίκτης στην προπόνηση και τώρα δεν είναι η ώρα να επαναφέρω τον Κάτσε. Ενα είναι το ψυχολογικό, δεν είναι βέβαια μόνο το θέμα του Κάτσε είναι και άλλα ζητήματα που προκύπτουν".

Θεοδοσιάδης: "Ήμασταν ανταγωνιστικοί"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής της Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, οποίος δήλωσε:

"Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Θέλω να δώσω πολλα΄συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν άξιος αντίπαλος μιας μεγάλης ομάδας του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Παρόλο που κάναμε κάποιες αλλαγές ήμασταν ανταγωνιστικοί και στην Τούμπα και σήμερα. Η διαδρομή μας στο Κύπελλο τελείωσε εδώ από αύριο συγκεντρωνόμαστε στο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στην Κέρκυρα" .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ