ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος"

Στέφενς: "Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς αφού τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός στο ματς με τον Εργοτέλη, στάθηκε στις απουσίες του Τζιόλη και του Αθανασιάδη.

Ο Χουμπ Στέφενς στην συνέντευξη Τύπου αφού τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός στο ματς με τον Εργοτέλη, στάθηκε στις απουσίες του Τζιόλη και του Αθανασιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

" Ήμασταν μία τυχερή ομάδα αλλά όταν παίζεις άσχημα και κερδίζεις πρέπει να νιώθεις ικανοποίηση" είπε αρχικά ο Στέφενς και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ σήμερα έδειξε χαρακτήρα και ψυχή: "Μπορεί να το καταλάβει κανείς από το πως πανηγύρισαν οι παίκτες το γκολ, πόσο χαρούμενοι έδειξαν, αυτό είναι καλό σημάδι. Όμως εγώ ως προπονητής δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος".

Για τα σημεία που υστέρησε ο ΠΑΟΚ: " Κάναμε τελικές αλλά δεν μπορείς πάντα να είσαι τυχερός. Φυσικά μας έλειπαν δύο παίκτες σήμερα, είμαστε χαρούμενοι για τον Λίνο που κατάφερε να ανταποκριθεί αλλά μας έλειψαν οι Κλάους και Τζιόλης και αυτό ήταν εμφανές".

Για το αν οι προηγούμενες ομάδες του έβαζαν τόσα πολλά γκολ με στημένες φάσεις: " Και στις προηγούμενες ομάδες μου και φυσικά και εδώ δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις. Για τον Βούκιτς ξέραμε ότι ήταν καλός στις εκτελέσεις φάουλ, αν και μου φάνηκε κάπως μακρινό το σημείο που κερδίσαμε το φάουλ, όμως, έκανε καλό χτύπημα. Ισως γι' αυτό να ευθύνεται ότι στο ημίχρονο έκανε εξάσκηση στις εκτελέσεις".

Για το αν έχει εξηγήσεις για τα κακά διαστήματα του ΠΑΟΚ: " Όπως είπα μας έλειπαν παίκτες έπρεπε να κάνουμε αλλαγές ενώ χάσαμε και τον Βίτορ. Σίγουρα δεν ήταν η καλή μας μέρα, αλλά όταν κερδίζουμε ενώ δεν παίζουμε καλά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι.

Επίσης αλλάξαμε το σύστημά εξαιτίας της καλής εμφάνισης του Κατσικά στον αγώνα Κυπέλλου, αν έμενα ικανοποιημένος και από άλλους παίκτες δεν θα αλλάζαμε το σύστημα. Επειδή ο Κατσικάς πήγε καλά θεώρησα ότι έπρεπε να παίξει, ο Κατσουράνης να πάει στα χαφ και έτσι αλλάξαμε και το σύστημά μας".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: " Δεν είναι πρόβλημα για εμένα αυτό το παιχνίδι, ούτε για την ομάδα είναι πρόβλημα. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό".

Κατέληξε λέγοντας: " Είναι φυσιολογικό να είμαστε ικανοποιημένοι από το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και από το γεγονός ότι τα πάμε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Κύπελλο. Αυτά όμως είναι παρελθόν, εμάς πρέπει να μας απασχολεί το αύριο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ