ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Δεν έφευγε η μπάλα γρήγορα από τα μετόπισθεν"

Στέφενς: "Δεν έφευγε η μπάλα γρήγορα από τα μετόπισθεν"
Στέφενς

Ποιο το σχόλιο του Χουμπ Στέφενς μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Πάσινγκ. Τι δήλωσε ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Για το ματς με την Πάσινγκ, ο Χουμπ Στέφενς εντόπισε πρόβλημα στο να μεταφερθεί η μπάλα από τα μετόπισθεν στη μεσαία γραμμή.

Συγκεκριμένα είπε:

"Είδαμε αυτό που θέλαμε να δούμε και χθες. Είδαμε παικτες να αγωνίζονται 90λεπτο. Είχαμε πρόβλημα να μεταφέρουμε την μπάλα από την άμυνα στη μεσαία γραμμή και από εκεί στην επίθεση. Είναι από τα κομμάτια που θα δουλέψουμε παραπάνω. Υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά για τους παίκτες. Ερχονται οι Πέλκας και Κωνσταντινίδης και οι Σπυρόπουλος, Λούκας δεν μπορούν ακόμη να αγωνιστούν 90λεπτο".

Σε σχέση με το χθεσινό (13/7) φιλικό: " Δεν είμαι περισσότερο ικανοποιημένος. Δεν είδα πράγματα που ήθελα δα δω. Δεν είδα γρήγορα την μπάλα να φεύγει από τα μετόπισθεν. Είπα τους παίκτες πως αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε και να το διορθώσιουμε. Τους μίλησα και μετά το τέλος του αγώνα. Πρέπει να προσθέσω όμως πως αυτό είναι φυσιολογικό. Οι παίκτες βγάζουν την κούραση τους, είναι και ζεστός ο καιρός και όταν πρέπει να είναι πιο κινητικοί οι παίκτες δείχνουν κουρασμένοι".

Για το αν αλλάξει το πρόγραμμα: "Δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα. Οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα θα ακολουθήσουν αύριο ένα χαλάρωμα. Σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι στα μεγάλα παιχνίδια και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το αν τα φιλικά αλλάζουν το πλάνο του: "Είναι μια προετοιμασία, δουλεύουμε σκληρά, θα δούμε αν ο Γιάννου έχει πρόβλημα στον ώμο αλλά δεν νομίζω είναι κάτι το ανησυχητικό. Δεν είναι σημαντικά τα φιλικά, απλά δουλεύουμε με τους παίκτες".

Για την κίνηση των διαρκείας: "Το έχω πληροφορηθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενου και θέλουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Είμαστε στενοχωρημένοι για το ότι τρία παιχνίδια στην Ευρώπη θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό με τα διαρκείας, μας δίνει ενθουσιασμό και ελπίζω να πάνε ακόμη καλύτερα".

Σπυρόπουλος: "Προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου"

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ αλλά και για τον εαυτό του μίλησε ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο Ελληνας αμυντικός τόνισε:

"Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα μετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής. Είναι καλό που αγωνίστηκα ένα ημίχρονο. Προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου και να παρουσιαστώ όσο καλύτερος γίνεται στη συνέχεια. Δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι το σημερινό, ίσως έφταιγε και η κούραση. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στον αντίπαλο. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Όταν έρθει η ώρα για τα επίσημα παιχνίδια θα είμαστε έτοιμοι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Υπάρχει ενθουσιασμός στα παιδιά, έχουν έρθει στην ομάδα πολλοί νέοι παίκτες ανάμεσά τους και εγώ. Τα παιδιά που ήταν ήδη στην ομάδα μάς έχουν υποδεχθεί καλά.

Το κλίμα είναι άριστο και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο μας παιχνίδι. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρώτος μας αντίπαλος, αλλά εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μην τον υποτιμήσουμε. Αν είμαστε εμείς αγωνιστικά καλά θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για την "μάχη" με τον Ολυμπιακό όσον αφορά τον τίτλο: " Το πρωτάθλημα έχει πολλά ματς και δε θα κριθεί μόνο στα ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να πάρουμε όσο μπορούμε περισσότερες νίκες"'.

Για την κατάστασή του: " Κάθε παίκτης στην ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και εγώ το ίδιο. Έχω μείνει πίσω στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και θα καλύψω το χαμένο έδαφος για να είμαι έτοιμος στα επίσημα ματς". ΄

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ