ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Αυτά τα ματς μας δείχνουν τι κάνουμε λάθος"

Στέφενς: "Αυτά τα ματς μας δείχνουν τι κάνουμε λάθος"
Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς ανέλυσε την πρώτη φετινή ήττα του ΠΑΟΚ, με την δική του ματιά.

"Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, μετά ήρθε και η κόπωση και απέναντι σε μία καλά κλεισμένη ομάδα στην άμυνά της δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Υπάρχουν και καλά και άσχημα από το σημερινό παιχνίδι", είπε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός μετά τον αγώνα με την Ζνόιμο και πρόσθεσε:

"Ηταν κάποια κομμάτια της οργάνωσης που δεν πήγαμε καλά και όπως κινούμασταν στις γραμμές. Οταν κάναμε άμυνα δεν κινούμασταν ανάμεσα στις γραμμές, το κάναμε στα πρώτα 20 λεπτά και φτιάξαμε φάσεις. Είναι λογικό να κάνει και ο αντίπαλος ευκαιρίες, έκαναν τρεις εμείς είχαμε 8-9 ευκαιρίες χωρίς να κάνουμε γκολ".

Τόνισε ότι: "Ηταν ένα παιχνίδι που κάποιοι παίκτες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά πάνω από 45 λεπτά, κάτι που θα γίνει και στα επόμενα ματς. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλά τεστ, μας δείχνουν τι κάνουμε λάθος για να το διορθώσουμε".

Κατέληξε μιλώντας για την πρώτη φετινή συμμετοχή του Πάμπλο Γκαρσία: "Μπήκε ένα 20λεπτό και είμαι ικανοποιημένος από αυτά πυο έκανε. Εκανε και λάθη όπως και κάποιοι άλλοι. Ξέρω ότι ενδιαφέρεται ο κόσμος για τον Γκαρσία αλλα περισσότερο έχει σημασία τι κάνει όλη η ομάδα και όχι μεμονωμένα ένας παίκτης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ